Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Šeštadienį Utenos arenoje akis į akį susitiks vienas geriausių Lietuvos krepšinio trenerių Antanas Sireika bei jo mokiniu vadinamas Žydrūnas Urbonas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
15
Naudingumas
26
Blokuoti metimai
2
Baudų metimai
56%
5/9

Dar būdamas krepšininkas, Urbonas daugybę metų rungtyniavo Sireikos vadovaujamame Šiaulių klube, o pastaruosius du sezonus patirties sėmėsi būdamas Sireikos asistentu „Juventus“ ekipoje. Vienas prieš kitą tiesioginėje dvikovoje šie strategai stos pirmą kartą gyvenime.

Artėjančias rungtynes abi komandos pasitinka būdamos identiškoje padėtyje turnyro lentelėje. Tiek „Juventus“, tiek „Šiauliai“ per dvylika turų iškovojo po tris pergales ir dalijasi 8-9 turnyro lentelės pozicijas.

Abi ekipos panašios ir tuo, jog laimėjo pastarąsias rungtynes prieš FIBA pertrauką. Šiauliečiai namuose 104:95 nukovė Pasvalio „Pieno žvaigždes“, o uteniškiai taip pat savo aikštelėje 92:79 įveikė Alytaus „Dzūkiją“.

Prieš šeštadienio rungtynes Urbonas veikiausiai turėjo bandyti prisijaukinti Sireikos frazę „kuo blogiau, tuo geriau“, kadangi dėl įvairių priežasčių šeštadienį „Juventus“ gretos bus gerokai išretėjusios.

Savo komandai padėti negalės kapitonas Arvydas Šikšnius, kuris jau antra savaitė gydosi antibiotikais, treniruotės metu čiurną stipriai pasisuko Dovis Bičkauskis, kuris į aikštelę geriausiu atveju grįš po savaitės.

Dėl Kinijos krepšinio federacijos neveiksnumo išduodant paleidžiamąjį raštą debiutuoti „Juventus“ gretose negalės ir naujokas Kenny Gainesas, nors dar ketvirtadienį atvyko į Uteną ir yra pasirengęs rungtyniauti.

Reikia nepamiršti, jog kiek anksčiau sudėtingas traumas gavo Laurynas Samėnas ir Tautvydas Paliukėnas, o Jonas Zakas šeštadienį rungtyniaus NKL čempionate.

Dėl šių aplinkybių šeštadienį uteniškiai ant parketo pasirengę išrikiuoti vos septynis krepšininku bei jaunąjį Ugnių Nikitiną, kuris savaitės viduryje prisijungė prie „Juventus“ treniruočių.

Atsidūrus šioje sudėtingoje situacijoje, „Juventus“ klubui itin svarbi savo sirgalių parama. Todėl kviečiame visus 16.45 val. atvykti į Utenos areną ir ne tik padėti savo miesto komandai kovojant dėl pergalės, bet ir pamatyti pristatymo ceremoniją, kurios metu bus padėkota du sezonus „Juventus“ ekipa treniravusiam Sireikai.

Komentarai:
juve
Nujo 7 zais nekazka urbonui sviecias

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-02
-13
Atsakyti
djgaffer
Tragiška situacija pas Juvę.Šitiek žaidėjų traumuota,primena Vytauto komandą.Namie žais,bet favoritais Šiaulius laikyčiau.Jaunatviškas azartas ir ilgesnis suolelis bus didelis jų pliusas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-02
+1
Atsakyti
Juventus fanas
o tai negalima buvo Zako paimt? Kas svarbiau LKL ar NKL? dabar liko 4 aukstaugiai, du sf ir vienas pg. Ka Guscikas ar Dendy su Kornyenko sf ar sg los? Ar trys antros linijos zaidejai be keitimu zais?
2017-12-02
+2
Atsakyti
NELSON MARIAN
paskola! paskola !! paskola !!!

Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kaip mes esame čia, kad visas finansines problemas spręstumėte praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.

Tada atsiųskite mums el. Laišką: (mariannelsonloanfirm@outlook.com), kad pateiktumėte paraišką dėl paskolos
2017-12-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Utenos Juventus
Šiaulių Šiauliai
39%
28/71
Metimai iš žaidimo
35%
22/62
48
Atkovoti kamuoliai
37
17
Rezultatyvūs perdavimai
15
10
Perimti kamuoliai
9
33%
8/24
Tritaškiai
16%
4/25
16
Pražangos
19

Rungtynių žaidėjai

Anthony  Ireland
20 PTS
7/18 FG
2/2 FT
Laurynas  Birutis
16 PTS
6/10 FG
4/4 FT
Karolis  Guščikas
10 REB
7 DREB
3 OREB
Arminas  Urbutis
9 REB
4 DREB
5 OREB
Anthony  Ireland
9 AS
4 TO
39 MIN
Donatas  Sabeckis
7 AS
5 TO
32 MIN
Mindaugas  Kupšas
26 EFF
56% 2P%
- 3P%
Arminas  Urbutis
20 EFF
67% 2P%
0% 3P%