Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Broliai LaMelo ir LiAngelo Ballai prieš galimas savo karjeras NBA pirmenybėse žvalgosi į variantus prieš tai rungtyniauti už JAV ribų.

Skelbiama, kad Ballų šeimos atstovas Harrisonas Gainesas šią savaitę pradėjo ieškoti variantų jaunuoliams žaisti užsienyje.

16-metis 191 cm ūgio įžaidėjas LaMelo buvo įsipareigojęs po kelių metų pradėti studijas UCLA universitete, tačiau, pradėjęs profesionalaus krepšininko karjerą, žaisti NCAA negalėtų.

Spalio mėnesį LaMelo tėvas LaVaras savo sūnų atsiėmė iš mokyklos, kadangi jam nepatiko krepšinio trenerio darbas su jo atžala. Tuomet tėvas nusprendė LaMelo mokyti namuose.

Tuo metu 19-metis 196 cm ūgio gynėjas LiAngelo Ballas šį sezoną turėjo rungtyniauti UCLA universitete, tačiau po vagystės Kinijoje buvo neribotam laikui suspenduotas nuo komandos.

„Pats pasirūpinsiu, kad LiAngelo prieš NBA naujokų biržą patobulėtų labiau nei būtų tai padaręs UCLA universitete“, – sakė LiAngelo tėvas LaVaras Ballas.

Visgi žymusis krepšinio žurnalistas Adrianas Wojnarowski pasidalino žiniomis, jog NBA klubai kol kas LiAngelo stipriausioje pasaulio lygoje nemato.

„Jis nėra jokiame skautų sąraše, net išplėstiniame“, – Wojnarowski cituoja neįvardintos komandos generalinį vadybininką, pabrėžęs, kad LiAngelo NBA komandų nedomino ir prieš incidentą Kinijoje.

LaMelo šansai žaisti NBA yra vertinami kur kas geriau. Manoma, kad jis turėtų šioje lygoje prisijungti prie savo brolio Lonzo Ballo, kuris jau rungtyniauja Los Andželo „Lakers“ gretose ir vidutiniškai renka po 8,7 taško, 6,9 atkovoto kamuolio ir 7 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
kazin to To kazin
as ir nesakau, kad jis bus visai niekam tikes. Bet superstaro is jo nebus, ta jau dabar visi mato
2017-12-05
+3
Atsakyti
Schmitt Trigger
Kausas Lonzo, dar didesnis kausas lavaras, o mazieji balliukai isvis lavonai. Pucia burbula ziniasklaida ir tiek. Paciu geriausiu atveju, bus vidutiniokai absoliutus lygos. I Zalgiri geriau.
2017-12-05
-2
Atsakyti
To kazin
Nebus tas ballas toks blogas jai taikluma pagerintu susirinktu ir tasku nemazai, o ir aikste gerai mato ir kamuolius neblogai nusiimineje tik jis nebus antras kobe ar lebronas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-05
+5
Atsakyti
Laikrasciui proga.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-05
+8
Atsakyti
kazin
ar kokia padoresne komanda ims Balliukus. Dar ims komandos draugu kisenes kraustyt. Ir siaip visi vis labiau supranta, kad cia tevelio ispusti burbulai. Manau Lakeriai jau nagus grauziasi, matydami kaip zaidzia naujokai pasaukti zemesniais saukimais nei Lonzo.
2017-12-05
+3
Atsakyti
xDDDDDDDDDD
2017-12-05
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.