Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Udonis Haslemas jau 14 metų gina Majamio „Heat“ garbę, tačiau savo karjerą NBA pirmenybėse puolėjas galėjo pradėti San Antonijaus „Spurs“ komandoje.

Udonis Haslem

Udonis  Haslem
Komanda: Miami Heat
Pozicija: PF
Amžius: 37
Ūgis: 203 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Majamis, JAV

2002 metais po studijų JAV jis nebuvo pašauktas NBA naujokų biržoje, todėl savo profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo Prancūzijoje.

Tuomet 203 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas turėjo problemų su antsvoriu, kadangi svėrė 136 kg. Prancūzijos lygoje jis vidutiniškai rinko po 16,1 taško ir atkovojo po 9,4 kamuolio, o per metus numetė daugiau nei 30 kg.

Po tokio sezono ir pokyčių Haslemas 2003 metais sulaukė „Spurs“ dėmesio, kurios gretose dalyvavo NBA Vasaros lygoje.

„Udonis buvo čia, mes jį turėjome ir juo žavėjomės. Tačiau neturėjome laisvos vietos. Jis mus paliko ir rado puikius namus. Akivaizdu, kad tokių istorijų yra visoje NBA“, – teigė ilgametis „Spurs“ treneris Greggas Popovichius. 

Po išsiskyrimo su „Spurs“, Haslemas gavo pasiūlymą iš Majamio „Heat“. Šioje ekipoje įsitvirtinęs puolėjas Majamyje žaidžia iki šiol ir iškovojo tris NBA titulus.

Komentarai:
zinovas
geras juodadarbis
2017-12-07
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Udonis Haslem

Udonis  Haslem
Udonis  Haslem
MIN: 4.29
PTS: 1 (100%)
REB: 0.5
AS: 0
ST: 0
BS: 0
TO: 0
GM: 2