Kuncaitis: „Labai pykstu, kad nesulaikėme Wrighto“

2007-11-06 21:05
Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.

Michaelas Wrightas sužaidė rezultatyviausias savo karjeros rungtynes ir sugadino „Šiaulių“ debiutą ULEB taurės varžybose. Amerikietis pelnė 37 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir surinko net 49 naudingumo balus.

„Žinojome, kad Wrightas bus rezultatyvus. Visa Europa žino. Visa Turkija tai žino. Bet vis tiek jo nesulaikėme, – po mačo nuliūdęs buvo „Šiaulių“ strategas Robertas Kuncaitis. – Aš pats labai pykstu ant vyrų, kad jo nesulaikė“.

[image=8178 left]Wrightas antrus metus iš eilės yra Lietuvos klubų siaubas. Pernai per dvejas rungtynes su „Žalgiriu“ jis pelnė 54 taškus. „BasketNews.lt“ žurnalisto paklaustas, kodėl jam taip sekasi žaisti prieš Lietuvos klubus, Wrightas šyptelėjo.

„Nieko ypatingo. Tiesiog prieš juos pavyksta sužaisti. Pernai pasisekė su „Žalgiriu“, o šiandien komandos draugai maitino mane kamuoliais ir todėl sužaidžiau taip rezultatyviai“, – atsakė Wrightas.

Anot 27 metų 201 cm ūgio žaidėjo, taip rezultatyviai jis yra žaidęs tik vidurinėje mokykloje. Per profesionalią karjerą dar niekada nebuvo pelnęs tiek taškų.

„Šiaulių“ strategas tuo tarpu tikino, kad šiauliečių pralaimėjimą lėmė mažesnė patirtis: „Jų gretose yra daugiau patyrusių žaidėjų, kurie ir ištempė rungtynes“.

[image=8179 right]Kuncaitis pyko, kad jo žaidėjai neapsigynė baudos aikštelėje, nors tai buvo akcentuota prieš rungtynes. Treneriui antrino ir rezultatyviausiai „Šiaulių“ gretose žaidęs Aurimas Kieža.

„Būtume gynyboje geriau sužaidę, būtume laimėję, – aiškino Kieža. – Tačiau kovėmės iki galo ir nenuleidome rankų“.

Anot Kiežos, ULEB taurės varžybos yra kur kas aukštesnio lygio nei FIBA Europos turnyras, kuriame „Šiauliai“ dalyvavo pernai.

„Praėjusį sezoną tik „Akasvayu“ komanda buvo stipri, panašaus pajėgumo kaip turkai. O dabar jau pirmose rungtynėse mes žaidėme su viena stipriausių grupės komandų“, – teigė Kieža.

„Šiauliai“ šiose rungtynėse vertėsi be Nerijaus Varnelio, nors pastarasis buvo ant atsarginių žaidėjų suolo. Alytaus „Alytus“ paskolino „Šiauliams“ šį žaidėją ULEB taurės varžyboms, tačiau Kuncaitis teigė, kad kol kas Varnelis per mažai buvo komandoje, kad jį leistų į aikštę.

Komentarai:
noriu taip pat pridurti kad zodis "stable" turi reiksme - tvartas...
2007-11-07
+9
Atsakyti
nestas, jei nemoki rašyt angliškai, tai geriau rašyk lietuviškai. nes parašei kad Wrightas nestabilus ;))
2007-11-07
+2
Atsakyti
pries lietuviu klubus wrightas unstable :D
2007-11-07
-1
Atsakyti
Juokas ima is Kuncaicio. Treneris kuris niekada nebuvo gynybos specialistas pyksta ant zaideju. Ant saves reikia pykt , ar ruosiai aukstaugius gintis pries Writa? nagrinejot irasus jo zaidimo? ant saves pyk, atejai i aukstesni lygi tai dirbk bl
2007-11-07
+2
Atsakyti
Nezinau, beziurint susidare nuomone, kad Siauliu aukstaugiai visai buvo nepasiruose gintis pries Wright'a. Gaila, nes turkai paliko slogu ispudi, apart 3-4 zaideju komanda labai vidutine, tinkanti tik FIBA taurei. Nesuprantu kaip jie Turkijoje tapo lyderiais.
2007-11-06
+3
Atsakyti
Na manau jej butu buwes Zavackas tikrai butu kazieik bent jau apmazines Wrighto siautima aiksteje, Nes Kuziminskas kazkoks lyg nesawas.. ;/
2007-11-06
+3
Atsakyti
Manau Varnelis ateitije tikrai pagelbes Šiauliams. Šis žaidejas yra vertas žaisti aukštesnio lygio komandoje negu iki šiol žaidė.
2007-11-06
-3
Atsakyti
na tesisingai sako kuncaitis , yra cia ko pikti , bet gal nebuvo kam stapdyt
2007-11-06
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.