Italas Luigi Datome ir graikas Charis Giannopoulos yra tokie panašūs, kad juos net sumaišė Datome mama. Italas savo mamai parodė Giannopoulos žaidimo epizodus, o ši nė nesuprato, kad ekrane mato ne savo sūnų.

„Nejuokauju: savo mamai parodžiau Giannopoulos žaidimo epizodus ir ji pasakė, kad aš su trumpais plaukais atrodau geriau. Ji tikrai pamanė, kad ten buvau aš“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Datome.

Giannopoulos ir Datome yra panašūs žaidėjai ne tik išvaizda, bet ir fiziniais duomenimis. Graiko ūgis siekia 2 metrus, o svoris – 95 kg. Tuo metu 203 cm ūgio Datome sveria 98 kg.

Datome rungtyniauja Eurolygos čempionės Stambulo „Fenerbahče“ komandos gretose, o Giannopoulos gina Graikijos lygos Retimno „Cretan Kings“ garbę.

Komentarai:
Lituvis
Tai gal cia jos kitas sunus tik nuo kito vyro todel ir panasus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-28
+3
Atsakyti
djgaffer
Nu bet panašumų tikrai yra.Ir ne vien dėl barzdos,bet ir dėl tos kasytės plaukuose. :-) Veido bruožuose taip pat yra panašumų,o dar ir ūgis bei svoris beveik toks pat.Tai gerai neįsižiūrėjus galima tikrai sumaišyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-28
-2
Atsakyti
Antirytass
Uzsiaugina tas barzdas budulajiskas,tai ir maiso. Koks doncicius uzsiaugintu, tai ir ji uz datome uzskaitytu
2017-12-28
+1
Atsakyti
Anonimas
mane irgi daug merginu su Kavaliausku maiso :) uztenka but biskuti virs dvieju metru, plikam ir su barzda, dar aisku ir amzius panasus.
2017-12-28
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.