Nuotr.: bleacherreport.com
Nuotr. bleacherreport.com

Portlando „Trail Blazers“ vidurio puolėjas Jusufas Nurkičius pasisakė apie „76ers“ ir Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždę Joelį Embiidą ir teigia, jog kamerūnietis nėra pakankamai susikoncentravęs, jog taptų aukščiausio lygio krepšininku.

Jusuf Nurkic

Jusuf  Nurkic
Jusuf  Nurkic
MIN: 27.25
PTS: 14.71 (50.28%)
REB: 7.52
AS: 1.81
ST: 0.65
BS: 1.23
TO: 2.81
GM: 31

„Jis labiau stengiasi būti žinomas nei krepšinio žaidėjas. Tačiau aš jį gerbiu ir jis geras žaidėjas“, – kalbėjo Nurkičius.

„Fizinė jėga nėra jo pagrindinis ginklas. Jis – žaidėjas turintis didelį apgaulingų judesių arsenalą, kuris pavargsta. O kuomet žaidi prieš jį tiek gynyboje, tiek puolime jis pavargsta dar greičiau“, – Embiido trūkumą išskyrė „Blazers“ centras.

Embiidas yra itin aktyvus socialinėje erdvėje, o turbūt būtent tai ir užkliuvo Nurkičiui. Vis dėlto, „76ers“ puolėjas įneša didelį indėlį ir aikštelėje.

Šiame sezone Embiidas sužaidė 26 rungtynes per kurias vidutiniškai pelno po 24 taškus, atkovoja po 11 kamuolių, atlieka po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 2 metimus, o jo vedama „76ers“ rikiuojasi dešimtoje Rytų konferencijos vietoje.

Tuo metu Nurkičius irgi turi kuo pasigirti, mat bosnis žaidžia geriausią karjeros sezoną, vidutiniškai pelnydamas po 14,7 taško bei atkovodamas po 7,5 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.