Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Pirmąją 2018-ųjų metų savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasitinka kelione į Eurolygos rungtynes Belgrade. Reguliariojo sezono antrojo rato kovas žalgiriečiai pradės penktadienį dvikova su Serbijos čempionais „Crvena Zvezda“.

Brandon Jameel Davies

Brandon Jameel Davies
Brandon Jameel Davies
MIN: 15.05
PTS: 8 (70.48%)
REB: 2.67
AS: 0.87
ST: 0.67
BS: 0.27
TO: 0.93
GM: 15

Prieš ketvirtadienį laukiantį skrydį į Belgradą mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi „Žalgirio“ komandos vidurio puolėjas Brandonas Daviesas, kuris atskleidė, kad Naujuosius metus atšventė Vilniuje. „Laiką leidome viešbutyje ir pažiūrėjome į fejerverkus. Nieko ypatingo“, – sakė Daviesas.

„Belgrade žaisime prieš labai gerai gynyboje dirbančią ekipą. Turime būti nusiteikę tinkamai padirbėti šios dienos treniruotėje, tai tęsti rytoj bei būti pasiruošę“, – teigė amerikietis.

Pirmoji sezono akistata tarp Lietuvos ir Serbijos čempionų žymėjo Eurolygos sezono startą. Tąkart dvikovoje Kaune stipresni buvo šeimininkai, nugalėję varžovus 78:76. „Žalgiris“ svečius įveikė po sėkmingiau sužaisto ketvirtojo kėlinio, kuriame kauniečiai atlaikė ir lemiamą serbų šturmą.

„Jeigu gerai prisimenu, prieš praėjusias rungtynes mums buvo liepta demonstruoti solidų krepšinį. Visgi tai buvo pirmosios sezono Eurolygos rungtynės, visi nekantravo pademonstruoti, ką moka, bei buvo užsivedę. Tame mače mums pavyko kontroliuoti rungtynių eigą, tikimės pavyks tą padaryti ir Belgrade“, – aiškino Daviesas.

Triukšmingos sirgalių kuriamos atmosferos prieš rungtynes B.Daviesas nesureikšmina ir tikina, jog svarbiausias pačių žalgiriečių nusiteikimas.

„Visi žinome, kokie geri yra „Crvena Zvezda“ sirgaliai, kokį didžiulį triukšmą jie gali sukelti arenoje. Tiesa, viskas priklausys nuo mūsų – turime kontroliuoti rungtynių eigą ir laikytis žaidimo plano“, – kalbėjo Daviesas.

Komentarai:
Cercas
Iš Belgrado pergale išplėšim tik su mėsomis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-03
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Brandon Jameel Davies

Brandon Jameel Davies
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV