Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Paskui LaVarą Ballą bei jo atžalas LiAngelo ir Lamelo į Lietuvą atvyko ir būrys žurnalistų iš JAV. Pirmasis įspūdis apie Lietuvą žurnalistams buvo puikus – jie gyrė neeilinį Ballų pasitikimą, Vilniaus oro uostą ir nematytos spartos internetą.

„Manau, kad šiąnakt per miegus girdėsiu „Welcome to Lithuania“ dainą. Vilniaus oro uoste, laukiant Ballų, vyrukas (Jurgis Didžiulis) ją dainavo apie 150 kartų“, – įspūdžiais dalinosi ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas, kurio „Twitter“ paskyrą seka 228 tūkst. žmonių.

Vilniaus oro uostas patiko ir CBS kolektyvui, atvykusiam į Lietuvą. „Visų pirma, oro uostas yra vienas iš labiausiai išsiskiriančių. Prieš tai nebuvau Lietuvoje ir negaliu kalbėti apie gyvenimo kokybę, tačiau manau, kad tai yra puikiausias ir šilčiausias atvykimo terminalas, kokį yra mačiusios mano akys“, – rašė Pete’as Blackburnas.

Šie įspūdžiai buvo susikurti dar iki tol, kol į oro uostą žengė LaVaras Ballas, jo sūnūs ir visa delegacija. Oro uosto atvykimo salėje susirinko bent 3 dešimtys žurnalistų ir fotografų, o prieš akis pasirodžius Ballams, prasidėjo masinė grūstis. LaVaras žengė į žurnalistų minią, o pastarieji grūdosi vieni su kitais.

„Tai buvo neįtikėtina scena. Dužo fotografų įranga, žurnalistai krito ant žemės. Manau, kad Ballų laukė visa Lietuvos žiniasklaida. Vienas vyrukas net klausė, ar į Lietuvą atvyksta LeBronas Jamesas. Atsakiau, kad ne. Tuomet jis pasiteiravo, ar atvažiuos Michaelas Jordanas. Pasakiau, kad atvykstantys jaunuoliai dar nieko nepasiekė. Lietuvoje žmonės yra šiek tiek išprotėję dėl Ballų. Su jais kalbėjomės mieste ir oro uoste. Žmonės kartojo, kad nekantraudami laukia jų atvykimo“, – sakė Goodmanas.

Į Lietuvą savo atžalas atlydėjęs LaVaras turės paieškoti veiklos. Jo sūnūs jau penktadienį pradės treniruotis, o tėtis turės daugiau laisvo laiko. „LaVaras sakė, kad ilgai miegos, o jo vaikai, neabejoju, ilgą laiką praleis naudodami telefonus. Lietuvoje internetas yra geriausias pasaulyje, todėl jie bus labai laimingi“, – mano Goodmanas.

ESPN žurnalistas Goodmanas apsistojo kartu su Ballais Birštono „Vytautas Mineral Spa“ viešbutyje. „Valgome pusryčius viešbutyje. Gyvenimas LaVarui ir jo berniukams nėra toks prastas“, – prieš kelias valandas rašė Goodmanas.

Šiandien Ballai ilsėsis, o jau rytoj kibs į darbus. Krepšininkai dalyvaus pirmoje „Vytauto“ treniruotėje, o po to bus surengta speciali spaudos konferencija. Debiutuoti aikštėje Ballai turėtų sausio 9-osios dienos dvikovoje su Minsko „Cmoki“.

Komentarai:
Labiau buvo lindimas i subine jiem kad tik neatsilipetu blogai apie LT cia o ne marketingas :D
2018-01-04
+7
Atsakyti
ZaliasSutiko todel kad jie pasauliniu mastu yra zinomi nors krepsinio aikstelej ir nieko nera irode. Tai ir yra reklama marketingas ir t.t. ir pan.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pasauliniu mastu zinomi :D :D kur gi ne, apart JAV niekas ju ir nezino, ir ten tik kas krepsiniu domisi, nes tokiu "zviozdom" norinciu but JAV ten pilna :D Apgailetinai atrode sitas ju sutikimas, joks cia ne marketingas :D
2018-01-04
+1
Atsakyti
Anonimas
Jeigu nesuprantate marketingo tai tylekit, viska neigiamai ziurite bet musu valstybe yra mazai kam zinoma...gera ar bloga reklama jinai svarbi kad vapse dometusi kas mes tokie. Jeigu ballai cia nori atvykti losti reisq ir kiti per juos domesis Lietuva, gal scoutu atsiras stebeti kitu zaideju, gal nauji partneriai, nepabandes gi nesuzinosi. Baisu net pagalvot cia kai kurie is jusu esate arba 40meciai degradai arba vaikai nupeze kuriu tevai yra degradai :D viskas jum blogai, visi lietuviai isdavikai nes nezaidzia zalgiry ar neptune
2018-01-04
Atsakyti
Ar nebus jų čia likimas kaip Lonzo NBA, kad LKL ir BBL žaidėjai juos specialiai daužys?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
+21
Atsakyti
Zalias
Sutiko todel kad jie pasauliniu mastu yra zinomi nors krepsinio aikstelej ir nieko nera irode. Tai ir yra reklama marketingas ir t.t. ir pan.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
-10
Atsakyti
To zalias
Tu debile, vagi sutiko kaip butu auksa laimejas atsilikus tauta jurgis kaip durnius atrode

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
+5
Atsakyti
Zalias
Sakau ir sakysiu, kad didesne dalis musu tautos idijotai. Tiesiog kvailiai ir tiek. Viska tik is blogos ir tamsios perspektyvos mato. Pasidziaukit avigalviai! Juk tokia reklama musu saliai. Manau ir Prienai ir Vytauto klubas is viso to tik uzdirbs.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
-24
Atsakyti
is US
priminsiu visiem rasinejantiem rasistinius komentarus kad yra tikimybe kad tevynes policija jei atseks is kur rasete ateis ir atims jusu kompioteri ar teeleefona. taip kad pagalvokit kelis kart. Ir siaip esat nieko verti - nulis pagarbos tokiems idiotams. Tikiuos sekancios ukupacijos metu visus rusai pasius mesku sert.
2018-01-04
+35
Atsakyti
megstantis_krepsiniPats tu nupezes. Kiekvienam blaiviai mastanciam aisku, kad geru zaideju is ju nera. Niekas ju ir negarbina, tiesiog skiriamas demesys, nes tai yra naudinga Lietuvai. Juk blet juos paeme ne del to, kad pastiprinti Vytautui, o del marketingo, del reklamos. Juk tai i nauda ir Ballams ir Lietuvai. O, kad jie nieko neirode ir kazin ar irodys, tai belekuriam aisku


Man cia labiau panasu ne i skiriama demesi o i pasigaidinima masini. Kazkokie eilini 16-ini pacuka kuris net netus nba zviozda (tokiu vaiku gali usa milijonais rast is gatves, viskas tik del tevo kalbu) sutinka garsiau nei koki prezidenta ar pasizymejusi sportininka. Bus kaip su pabegeliais, sutiko su marsais po menesio tepe slides pamate koks cia kaimas, tik cia dar per visas tv parodys.
2018-01-04
+1
Atsakyti
aa`nupeze zmones...garbina eilini 16, kur manau arlauskas sunesiotu i vienus vartus :) nes tikiu, kad toki demesi gauna bereikalo. ne veltui kazkas klause, lebronas ar jordanas atvaziuoja gal? juk jie nieko nepasieke, nieko neirode paaugliai..tai kuom dabar nusipelne tokio demesio? uz tai kad tevuks pabludo ant senatves ir pasake, kad uz jordana geresnis ar dar bet kuri allstara? nu kazkaip keistas zmoniu poziuris. gi nesam amerikonai, kad reiktu dziugauti kazkokiu ispustu burbulu. negi dabar koks giedraitis pradetu filmuoti savo realybes sou ir visi ziuretu i visus giedraicius ka veikia, kaip sika, ir pan..betruksta, kad pradetu pardavineti sikpopieri panaudota lavaro..


Pats tu nupezes. Kiekvienam blaiviai mastanciam aisku, kad geru zaideju is ju nera. Niekas ju ir negarbina, tiesiog skiriamas demesys, nes tai yra naudinga Lietuvai. Juk blet juos paeme ne del to, kad pastiprinti Vytautui, o del marketingo, del reklamos. Juk tai i nauda ir Ballams ir Lietuvai. O, kad jie nieko neirode ir kazin ar irodys, tai belekuriam aisku
2018-01-04
+17
Atsakyti
aa`
nupeze zmones...garbina eilini 16, kur manau arlauskas sunesiotu i vienus vartus :) nes tikiu, kad toki demesi gauna bereikalo. ne veltui kazkas klause, lebronas ar jordanas atvaziuoja gal? juk jie nieko nepasieke, nieko neirode paaugliai..tai kuom dabar nusipelne tokio demesio? uz tai kad tevuks pabludo ant senatves ir pasake, kad uz jordana geresnis ar dar bet kuri allstara? nu kazkaip keistas zmoniu poziuris. gi nesam amerikonai, kad reiktu dziugauti kazkokiu ispustu burbulu. negi dabar koks giedraitis pradetu filmuoti savo realybes sou ir visi ziuretu i visus giedraicius ka veikia, kaip sika, ir pan..betruksta, kad pradetu pardavineti sikpopieri panaudota lavaro..
2018-01-04
+1
Atsakyti
djgaffer
Dažniausiai taip ir būna,kai apie šalį prastai galvoji,tai į ją atvykus,ne tokia prasta ji ir atrodo.Puiki šalis Lietuva ir žurnalistai gali tuo įsitikinti.Pradžia nebloga,bet reik palaukt,kada su prasidės treniruotės.Svarbu,kad Šeškus ten čiūdų neprisidarytų.Bet kol kas viskas optimistiška.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
-16
Atsakyti
Coach K
Siaip tais niekas is ju nesake, kad lietuviu internetas greiciausias. Cia jiems tai buvo persama ir tas zurnalistas perpasakojo, jog "supposedly", t.y. jam tai buvo sakoma. O dabar tai atgal grizta kaip ju komplimentas. Kad lietuvoj geras internetas yra faktas, bet kitos salys jau spejo pasivyt su savo infrastruktura ir jokiuose reitinguose net top 10 nera.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
-6
Atsakyti
Anonimas
Virgis ramins savo erzilus kai tie atlakste 40min negaus ismest metimo.bratkas zais po 20 min ir pirmus du metys jaunelis,o kad gerai suzaist pabaiga bus metamas vidurinis kuriam priklausys 3-4 keliniai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-01-04
-5
Atsakyti
Va ir prašau ballai pradeda duoti dividentus. Reikia kaip įmanoma spausti vašką ir išnaudoti šią susidariusia situacija lietuvos garsinimo ir populiarinimo linkme PUIKUMĖLIS. Kai pagalvoji kad visai tai vyksta būtent šiais metais kuomet Lietuva švenčia savo 100 asias valstybingumo metines tai yra kažkas iš fantastikos srities. Vien tas faktas kad abu atvykusius ballus instagrame seka daugiau nei 4mln žmonių!!! Aš jau neatsispyriau ir nusipirkau bilietą į Vilniaus Lietuvos Ryto dvikova prieš Prienus. Įdomu galbūt pats tėvelis balas vadovaus komandai ?
2018-01-04
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.