Serbas Dejanas Bodiroga pranešė, jog palieka Ispanijos Barselonos klubą. Ilgai sklidusias kalbas apie D.Bodirogos ateitį penktadienį krepšininkas oficialiai patvirtino.

„Tai buvo treji puikūs metai, ir aš didžiuojuosi, kad turėjau galimybę žaisti Barselonoje“, – sakė krepšininkas.

Į Ispaniją 2002 metais atvykęs D.Bodiroga kartu su Šarūnu Jasikevičiumi pasiekė trigubą dublį: laimėjo Ispanijos pirmenybes, taurę bei Eurolygą. „Winterthur" klubas taip pat laimėjo Ispanijos čempionatą ir 2004 metais.

Visgi šis sezonas Barselonos klubui buvo vienas prasčiausių. „Winterthur" iš Eurolygos pasitraukė po „Top-16" etapo, o Ispanijoje pralaimėjo ketvirtfinalyje.

Šį sezoną Eurolygoje 205 cm ūgio serbas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 15,1 taško bei atkovodavo 4,8 kamuolio.

Ketvirtadienį Barselonos klubas pranešė, jog pratęsė sutartį su makedonu Vlado Ilievski. Jis „Winterthur" ekipai atstovaus dar du sezonus.

Tuo tarpu kontraktai pasibaigė su Devinu Davisu bei Christianu Drejeriu. Barselonos klubo vadovai nusprendė nepratęsti sutarčių su šiais dviem žaidėjais.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.