Po ketvirtosios Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos pergalės Eurolygos turnyre vilniečių treneris Aleksandras Trifunovičius džiaugėsi savo auklėtinių žaidimu.

Aleksandras Trifunovičius, „Lietuvos ryto“ ekipos treneris: „Svarbiausia, jog laimėjome ir likome pergalių kelyje. Svarbu tai, kaip žaidžiame. Per pirmas 34 minutes kontroliavome žaidimą. Per du kėlinius praleidome 31 tašką. Mus tai džiugina. Tačiau leidome varžovams atkovoti keletą kamuolių, kuriuos turėjome sugriebti patys. Per didžiąją pertrauką aptarėme, jog reikia išlaikyti kontrolę po krepšiu ir prasižengti protingai. Tai neleido varžovų puolimui daryti tai, ką jie norėjo.

Prieš rungtynes kalbėjome, jog svarbiausia stabdyti „Aris“ snaiperius. Tačiau traumą gavo Hollisas Price'as. Buvo galima matyti, kad Price'o pakaitalas nebuvo toks naudingas. „Aris“ pataikė tris tritaškius per dvi minutes. Tačiau dėl to negalima kaltinti žaidėjų – varžovai per geri, kad nepataikytų visą laiką.

Didžiuojuosi tuo, ką darėme per paskutines 8 sekundes. Per tą laiką galima pamatyti, kuo šių metų komanda skiriasi nuo praėjusių metų ekipos. Mano nuomone, „Aris“ geriausia komanda, su kuria mums teko susikauti iki šiol“.

„Aris“ vyriausiasis treneris Gordonas Herbertas: „Lietuvos ryto“ ekipa rungtynes pradėjo galingai. Žinojome, jog jie taip žaidžia. Norėjome primesti savo žaidimą, tačiau to padaryti nesisekė 27 minutes. Leidome varžovams atakuoti laisviems. Neatkovojome kamuolių, kurie šokinėjo ant lanko.

Per pirmus tris ketvirčius vilniečiai buvo pranašesni. Džiaugiuosi, jog atsilikdami 18 taškų išvykoje priartėjome iki 1 taško. Paskutiniajame kėlinyje pakeitėme gynybą, ėmėme stabdyti varžovus agresyviau.

Price'as vėl sužaidė puikiai, jis dabar puikios formos. „Lietuvos ryto“ komanda labai stipri. Ekipa neturi vieno nuostabaus žaidėjo, jie turi daug gerų žaidėjų ir yra labai stipri kaip komanda. Kai Chuckas Eidsonas grįš į formą, jis bus dar vienas ginklas.

Komentarai:
borat: taip tikrai... kai jis tavo vyriausiuoju Ryto treneriu, man buvo gan keista ir maniau kad nieko jis nepadarys. taciau dabar matome ka jis padare.. nuostabu tirsiog. treneris nera labai pagyvenes, taigi tokiu metu ka jis padare yra tiesiog neytiketina.
2007-11-15
-6
Atsakyti
Labai geras zaidimas kuriame gali susikurti krepsinio zaideja.. zaisti varzybas... si zaidima zaizia jau virs 10mil...ir kaip tk padesit man :) http://www.cyberdunk.com?ref=10215
2007-11-15
-6
Atsakyti
Zavi mane sitas treneris, zavi tuom kaip sugebejo sutvarkyt ir sukomplektuot komanda, tuom kokia drausme ivede LR... respects
2007-11-15
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.