Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Perkopus į antrąją „Betsafe–LKL“ pirmenybių pusę, tendencijos išliko tos pačios. Travisas Petersonas sezono pradžioje tapo naudingiausiu savaitės žaidėju ir šį pasiekimą pakartojo prasidėjus trečiajam ratui.

Amerikietis gerino savo asmeninius rekordus ir antrą kartą tapo naudingiausiu savaitės žaidėju. 

Šią savaitę aukštaūgis prie triuškinamos Vilniaus „Lietuvos ryto“ pergalės 96:67 prieš Panevėžio „Lietkabelį“ prisidėjo pelnydamas 24 taškus (2/4 dvit., 5/8 trit., 5/5 baud.), jis taip pat atkovojo 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 2 pražangas, blokavo metimą ir surinko 28 naudingumo balus.

Amerikietis pagerino savo rezultatyvumo ir pataikytų tritaškių rekordus per vienas LKL čempionato rungtynes. Jis taip pat pakartojo surinktų naudingumo balų rekordą. Prieš tai Petersonas buvo pelnęs 21 tašką ir surinkęs 28 naudingumo balus prieš Klaipėdos „Neptūną“.

Savaitės MVP galėjo eilinį kartą tapti ir „Neptūno“ krepšininkas. Edgaras Želionis surinko netgi daugiau naudingumo balų, tačiau uostamiesčio ekipa suklupo prieš Kauno „Žalgirį“ 75:83 ir tai užkirto aukštaūgio kelią į naudingiausiojo titulą. Želionis per 37 minutes pelnė 25 taškus (6/7 dvit., 1/3 trit., 10/11 baud.), atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 2 metimus, išprovokavo 8 pražangas ir surinko net 33 naudingumo balus.

Taip pat į naudingiausiųjų penketuką pateko ir rezultatyviausias sezono krepšininkas Anthony Irelandas. Gynėjas vedė Utenos „Juventus“ į triuškinamą pergalę prieš Kėdainių „Nevėžį“. Amerikietis pelnė 19 taškų (4/8 dvit., 3/4 trit., 2/2 dvit.), atkovojo 2 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 3 pražangas ir surinko 22 naudingumo balus.

Į penketą prasibrovė ir prie įspūdingos Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ pergalės prieš Prienų–Birštono „Vytautą“ prisidėjęs Viačeslavas Bobrovas, kuris pelnė 28 taškus (7/8 dvit., 3/4 baud.), atkovojo 9 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 25 naudingumo balus.

Į penketą taip pat pateko dar vienas pralaimėjęs krepšininkas. „Lietkabelio“ ekipos nuo triuškinamos nesėkmės negelbėjo ir Žanis Peiners. Latvis pelnė 12 taškų (5/8 dvit., 2/2 baud.), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 20 naudingumo balų.

Komentarai:
abcdef
nu pataike su situo nieko negali sakyt.zaidejas jau palyginus amziuj, bet motyvacijos netruksta. kaip rytui tai pats tas toks :D
2018-01-22
+36
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

77%
12,7
Pataiko: 12,7
Taiklumas: 77,4%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Robert Lawrence Carter