Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix
  • Nando De Colo Eurolygoje sausį vidutiniškai pelnydavo po 18,4 taško ir rinkdavo po 22,8 naudingumo balo

  • Geriausias rungtynes prancūzas sužaidė su „Barcelona“, pelnęs 23 taškus ir surinkęs 31 naudingumo balą

  • Tai buvo toks trečiasis prancūzo apdovanojimas jo karjeroje

  • Pagal šį rodiklį jis pasivijo Juaną Carlosą Navarro, Vassilį Spanoulį ir Ante Tomičių

Eurolygoje į keturias pergales paeiliui Maskvos CSKA atvedęs Nando De Colo buvo pripažintas naudingiausiu sausio mėnesio žaidėju.

CSKA vienintelį kartą suklupo rungtynėse su „Barcelona“, o po šio pralaimėjimo sekė pergalės prieš Milano „AX Armani Exchange“, Stambulo „Anadolu Efes“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Bambergo „Brose“.

Prancūzas sausio mėnesį vidutiniškai pelnydavo po 18,4 taško (61 proc. tritaškių), atkovodavo po 3 kamuolius, atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus, perimdavo po 1,4 kamuolio ir rinkdavo po 22,8 naudingumo balo. Pastarasis rodiklis buvo geriausias visoje Eurolygoje.

Geriausias rungtynes De Colo sužaidė pralaimėtame mače su „Barcelona“. Gynėjas įmetė 23 taškus (5/10 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 4/4 baudų metimai), atkovojo 6 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, išprovokavo 8 pražangas, nė karto nesuklydo ir blokavo metimą bei surinko 31 naudingumo balą.

Tai buvo jau trečiasis De Colo naudingiausio mėnesio žaidėjo apdovanojimas, o tokiu pasiekimu gali pasigirti tik Juanas Carlosas Navarro, Vassilis Spanoulis ir Ante Tomičius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
22,6
Pataiko: 22,6
Taiklumas: 55,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Nando De Colo