Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Pasikeitimų etapą išgyvenanti Alytaus „Dzūkija“ sudėtį sustiprino gynėju Perry Petty.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
7,1
Pataiko: 7,1
Taiklumas: 36,1%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Katin Thomas Reinhardt

29 metų krepšininkas, praėjusį sezoną spindėjęs Vengrijoje, į aikštę grįžta po traumos. Petty nežaidė nuo spalio mėnesio.

185 cm ūgio amerikietis sezoną pradėjo Graikijoje, Larisos „Faros“ komandoje, bet sužaidęs vienerias rungtynes patyrė traumą. Vietoje jo graikų klubas įsigijo Niką Stylianou – jis į „Dzūkiją“ persikėlė sausį.

Petty gali žaisti įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose, pernai gynė Kermendo „Egis“ garbę Vengrijoje ir tapo taurės turnyro naudingiausiu žaidėju.

Per rungtynes FIBA Europos taurės turnyre Petty rinkdavo po 14,5 taško, atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 6,8 rezultatyvaus perdavimo (trečias rezultatas lygoje).

„Dzūkija“ pastaruoju metu prarado du lyderius – į užsienį išvyko amerikietis Katinas Reinhardtas ir ispanas Alejandro Hernandezas. Be to, vyriausiojo trenerio postą perėmė estas Alaras Varrakas.

Petty debiutuoti „Dzūkijoje“ turėtų sekmadienį per „Betsafe–LKL“ rungtynes su Utenos „Juventus“, o SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalyje dzūkų laukia Klaipėdos „Neptūno“ barjeras.

Komentarai:
Aramis
Aferistu kompanija? Jie tave apgavo? Ar is kur cia traukei
2018-02-01
-3
Atsakyti
Anonimas
Kol bus Pacesas ir Sakavickas/Kiaule, tol tokia farso karusele ir suksis Alytuj. Aferistu kompanija
2018-02-01
-2
Atsakyti
Elektros
Valachitu komanda Dzūkija LKL leidžiama neaiškiais kombinacijas žaidėjas ateina išeina. Tikiuosi iškris

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-01
+3
Atsakyti
dėl antraštės -
Ne "stiprinasi", o "bando pridengti atsivėrusias skyles".
2018-02-01
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.