Kassavaitinėje „Shaqtin’ A Fool” laidoje legendinis NBA centras Shaquille'as O'Nealas krepšinio gerbėjams vėl pateikė juokingiausių ir netikėčiausių nutikimų lygoje penketuką.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Kristaps  Porzingis
MIN: 32.75
PTS: 23.09 (52.39%)
REB: 6.64
AS: 1.27
ST: 0.71
BS: 2.33
TO: 2
GM: 45

Shaqo dėmesio sulaukė Suomijos talentas Lauri Markkanenas, kuris persivarydamas kamuolį užstrigo bei pažeidė žingsnių taisyklę. „Žinojau, kad taip nutiks“, – apie patekimą į Shaqo radarą sakė Markkanenas.

Į šį rinkinį pateko Stevenu Adamsu nusivylęs Russellas Westbrookas, po pastarojo perdavimo laisvas būdamas vidurio puolėjas nemetė iš po krepšio. Tuo metu Victoras Oladipo tragiškai išmetė kamuolį iš už šoninės linijos.

Visgi šio topo vinimi tapo į Naujojo Orleano „Pelicans“ apšilimą įsimaišęs gerbėjas. Sportine klubo apranga persirengęs sirgalius kartu su komanda apšilinėjo ir net atliko metimą į krepšį, kol galiausiai apsaugos darbuotojas išprašė drąsų aistruolį iš aikštės.

 

Komentarai:
Ot
žalčiai ,muša braliuką
2018-02-02
+1
Atsakyti
Fanas
Tas fanas laimes viso sezono MVP pagal mane :D benelnka :D zalgirio arenoi reiktu pabandyt :D
2018-02-02
-3
Atsakyti
ha
porzingis tai geras!!! :DDD
2018-02-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Komanda: New York Knicks
Pozicija: PF, C
Amžius: 22
Ūgis: 221 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Liepoja, Latvija