Šį sezoną metami tritaškiai

35%
10,2
Pataiko: 10,2
Taiklumas: 35,0%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Paul George

Oklahomos „Thunder“ žvaigždė Russellas Wesbrookas nebus nubaustas už tai, kad po nesėkme pasibaigusių rungtynių su Denverio „Nuggets“ stumtelėjo sirgalių, rašo ESPN.

Žiūrovas iškart po susitikimo pateko ant parketo ir akis į akį susidūrė su Wesbrooku. Aistruolis rėkė ant įžaidėjo, o Westbrookas jį pastūmė viena ranka. Netrukus prie jo prisistatė teisėjai ir komandos draugas Stevenas Adamsas.

Arenos atstovai nusprendė iš sirgaliaus atimti sezono abonementą. Jis nebus įleidžiamas į rungtynes. Tuo metu Westbrookui baudų neskirta.

„Jūs turite apginti žaidėjus, – po dvikovos sakė Westbrookas. – Sirgaliai, žinoma, gali džiaugtis rungtynėmis, tačiau jie negali žengti ant parketo. Tokia situacija man nėra priimtina. Lyga peržiūrės tai ir išspręs šią problemą.“

Pabrėžiama, kad Westbrookui neskiriama bauda, kadangi jis neparodė agresijos, be to, susidūrimas su sirgaliumi vyko ant parketo. Kiek anksčiau žaidėjams buvo skiriamos baudos už susidūrimus su fanais. Buvo nubaustas dantų apsaugą ir sirgalius metęs Stephenas Curry bei iš sirgaliaus rankų telefoną išmušęs Rodney Hoodas.

NBA lyga taip pat paragino Denverio komandą sustiprinti apsaugą. Visgi nustatyta, kad rungtynėse dirbo pakankamas apsauginių skaičių.

Komentarai:
abcdef
stora balvona nustume o tas px ploja sau patenkintas :DDD
2018-02-03
+4
Atsakyti
Nico
Na cia vienas is tu retu atveju kai NBA sprendimas yra objektyvus ir teisingas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-03
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.