Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo fantastišką pergalę Eurolygos rungtynėse Kaune, o smagiausius susitikimo užkulisius fiksavo naujausias „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris epizodas.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
7,2
Pataiko: 7,2
Taiklumas: 38,6%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 12
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Artūras Milaknis

Laidos vedėja Dalia šįkart nusitaikė į moterų auditoriją ir klausinėjo „Žalgirio“ arenos sirgalių, kuris iš žalgiriečių būtų geriausias pagalbininkas buityje. Šioje moterų aptartoje kategorijoje daugiausiai laurų susižėrė komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Arenoje #TimeOutŽalgiris komanda sutiko nemažai Tel Avivo „Maccabi“ komandos sirgalių. Grupelė jų – atvyko iš Izraelio. Įdomu tai, kad pavyko pasikalbėti su sirgaliumi, kurį „Žalgiris TV“ jau buvo kalbinę ir Tel Avive.

„Mums patinka keliauti į arenas, kuriose bilietai būna išparduoti į visas vietas. Tokios arenos yra „Žalgirio“ bei „Panathinaikos“ komandų arenos – tikri krepšinio namai“, – „Žalgirio“ arenos atmosferą gyrė sirgalius Zeevas.

Naujausiame sezono #TimeOutŽalgiris epizode išvysite ir kitus smagius užkulisių epizodus praėjusiame Eurolygos mače.

Komentarai:
Dalei
Tu kekse Dale!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-04
+5
Atsakyti
Dalia
tu nuostabi!
2018-02-03
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.