Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Nuotr. Sputnik - Scanpix

Turkijos pirmenybių rungtynėse, Stambulo derbyje „Fenerbahče“ 100:74 sutriuškino „Anadolu Efes“, o rungtynių aistros nerimo ir pasibaigus susitikimui.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
79,7
Pelno taškų: 79,7
Taiklumas: 48,6%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 95
Blogiausias pasiekimas: 67
Daugiausia pelno: Jan Vesely

„Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas pažėrė kritikos Željko Obradovičiui dėl etiketo nesilaikymo.

„Aš laimėjau ir pralaimėjau prieš Željko daugybę kartų. Visus tuos kartus aš paspausdavau jam ranką. Šiandien aš to nepadariau ir jis žino, kodėl. Pirmaujant 24 taškais atlikti metimą paskutinėmis sekundėmis yra didžiulė nepagarba mūsų darbe. Kalbant atvirai, man buvo gaila“, – kalbėjo Atamanas.

„Vis dėlto, tai buvo sunki savaitė jam, – tęsė „Anadolu Efes“ strategas. – Iš pradžių kepštelėjimo žaidėjui skandalas, o vėliau sekė pralaimėjimas prieš „Olympiakos“ 25 taškų skirtumu. Noriu pareikšti, jog man gaila“.

Po šių rungtynių „Fenerbahče“ Turkijos čempionate žengia pirmi, o „Anadolu Efes“ rikiuojasi 5-oje vietoje.

Komentarai:
ss
juokingi treneriai kurie po tokiu pralaimejimu peza apie paskutine ataka, kazkada kurtinaitis tai dare, dabar sitas.. Toks jausmas kad nori tik nusimazint nuo klausimu ir komentaru apie tragiska komandu zaidima..
2018-02-04
+13
Atsakyti
Anonimas
Eilini karta drama queen tas atamanas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.