Nuotr.:

Realybės šou „Ball In The Family“, kuris kuriamas apie Ballų šeimą, prasidėjo epizodai, susiję su garsiosios JAV šeimynėlės karjeros etapu Lietuvoje.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
10,2
Pataiko: 10,2
Taiklumas: 36,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Eigirdas Žukauskas

Naujausioje dalyje rodoma kaip Ballai vieši Niujorke, kur visa šeima stebėjo Los Andželo „Lakers“ gynėjo Lonzo Ballo rungtynes „Madison Square Garden“ arenoje.

Epizodo metu rodoma, kaip LaVarui Ballui paskambina šeimos agentas Harrisonas Gainesas ir pristato, kad konkurencinėje kovoje dėl LaMelo ir LiAngelo liko tik dvi komandos – iš Kroatijos ir Lietuvos. Prieš tai tarp galimų krypčių buvo minima ir Japonija.

Šeimos atstovas užsiminė, kad komanda iš Kroatijos rungtyniauja Europos taurėje. Iš to galima suprasti, kad minima ekipa yra Zagrebo „Cedevita“, kuri yra vienintelė šalies atstovė šiame turnyre.

Tiesa, Gainesas patikino, kad kroatai su LaMelo norėtų pasirašyti sutartį ne iki sezono pabaigos, o trejiems metams.

„Man tai nepatinka“, – atkirto LaVaras.

Galiausiai LaMelo ir LiAngelo suraitė parašus ant sutarties su Prienų–Birštono „Vytautu“, o tai padarė per mamos Tinos gimtadienį Niujorke.

Pirmuosius profesionalius kontraktus pasirašę broliai tryško džiaugsmu. 16-metis LaMelo nekantraudamas laukė, kuomet kartu rungtyniaus su savo broliu, tačiau šeimos bičiulis talentingąjį vaikiną greitai nuleido ant žemės.

„Tavo komandoje nebebus Narvino. Tavo dienos žaidžiant prieš jį jau baigtos“, – omenyje turėdamas buvusį Melo komandos draugą vidurinėje, ironiškai kalbėjo agentas Gainesas.

Komentarai:
Patiko man šita serija, nors kitų nesu matęs. Joje LaVar'as 16:29 pasako elementarų, bet labai svarbu dalyką: kad daugelis JAV žurnalistų netiki jų pasirinkimo žaisti Lietuvoj nauda, bet viskas yra įmanoma, jeigu tik to pakankamai baisiai nori. Taip pat serijos didelę dalį užima ir motinos gimtadienio dovanos planavimas, pats gimtadienis. LaMelo'ui aiškinama restorane, kad Lietuvoje profesionalai ne mokyklos žaidėjai :D. Tikrai gražūs dalykai, kas kiek netikėta man buvo asmeniškai.

Teigiamos mintys ir emocijos šitame šou, o ne begalviški tūsinimai kaip kokiame 'Akvariume'.
2018-02-05
+9
Atsakyti
To ceska
Galvos neplauna

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-05
+3
Atsakyti
JR
Savotiškai įdomu žiūrėti, kai žinai kas jau yra įvykę
2018-02-05
+2
Atsakyti
Ceska
ko ta motina su ziemine kepka visad?
2018-02-05
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LiAngelo Ball

LiAngelo  Ball
Komanda: Prienų-Birštono Vytautas
Pozicija: SG
Amžius: 19
Ūgis: 196 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Kalifornija, JAV