Klivlendo „Cavaliers“ klubas rado trenerio asistentą. Naujasis ekipos vyriausiasis treneris Mike'as Brownas paskelbė, jog jo asistentu taps Hankas Eganas.

H.Eganas pastaruosius kelis metus netreniravo jokios ekipos, o prieš tai du sezonus treniravo M.Browną San Diego universitete.

Į Nacionalinės krepšinio asocijacijos (NBA) klubą atkeliaujantis 67 metų amžiaus specialistas yra sukaupęs 39 metų treniravimo patirtį. Tokį darbą NBA lygoje H.Eganas jau yra dirbęs devynerius metus.

„Aš jaučiuosi laimingas, kad tokio lygio treneris prisijungė prie mūsų, – sakė M.Brownas, kuris yra vienu jauniausių lygos trenerių. – Jis turi labai didelę patirtį, kadangi yra treniravęs įvairaus lygio komandas, būdamas vyriausiuoju treneriu ir asistentu“.

H.Eganas dirbo San Antonijaus „Spurs“ klubo administracijoje, kai komanda 1999 metais laimėjo NBA čempionatą. Prieš tai, kai 1994 metais prisijungė prie „Spurs“ klubo, jis yra treniravęs Oro pajėgų akademiją bei San Diego universitetą.

Komentarai:
gers treniaravo Oro pajėgų akademiją va tokio trenerio ir rejkeja klevelandui:[ cia taj zjb galejo jau koki jackson'a paimt
2005-06-11
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.