Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Vakar buvo sužaistos paskutinės Europos taurės „Top 16“ etapo rungtynės, po kurio paaiškėjo visos atkrintamųjų varžybų komandos bei šio etapo medis.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
80,8
Pelno taškų: 80,8
Taiklumas: 45,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 100
Blogiausias pasiekimas: 69
Daugiausia pelno: Scottie Wilbekin

Į atkrintamąsias varžybas pateko net trys Rusijos klubai – Krasnodaro „Lokomotiv“, Kazanės UNIKS bei Sankt Peterburgo „Zenit“. Po vieną atstovą turi Ispanijos, Italijos, Turkijos, Vokietijos bei Juodkalnijos šalys.

Ketvirtfinaliuose žais du buvę Europos taurės čempionai – „Lokomotiv“ (2013 m.) ir UNIKS (2011 m.).

Puse ekipų – „Bayern“, „Gran Canaria“, „Lokomotiv“ ir „Zenit“ – Europos taurės ketvirtfinaliuose žais antrus metus paeiliui. Tuo metu Miuncheno ir Las Palmo ekipos ketvirtfinalį pasiekė jau trečius metus iš eilės.

Ketvirtfinaliai bus žaidžiami iki dviejų pergalių. Pirmosios rungtynės startuos kovo 6-ąją, namų pranašumą turinčių komandų tvirtovėse. Antrieji mačai vyks kovo 9-ąją. Trečiąsias rungtynes, jeigu prireiks, ekipos žais kovo 14-ąją, vėl namų pranašumą turinčių komandų arenose.

Pusfinaliai startuos kovo 20-ąją. Finalai – balandžio 10-ąją. Europos taurės nugalėtojas ne tik iškovos taurę, bet ir teisę kitą sezoną žaisti Eurolygoje.

Ketvirtfinalių poros:
Nr. Komandos
1. Podgoricos Buducnost
Stambulo Darussafaka
2. Kazanės UNIKS
Miuncheno Bayern
3. Las Palmo Gran Canaria Herbalife
Krasnodaro Lokomotiv
4. Emilijos Redžo Grissin Bon
Sankt Peterburgo Zenit
Komentarai:
Kamasolis
Galejo laikrastiniai viena rusu komanda pramest. Bet patys kalti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-08
+2
Atsakyti
WTF
Vapšė nesąmonė tokie burtai. Akivaizdžiai parodyta, kad bet kokiu būdu bus bandoma pramušti vieną iš Rusijos klubų į Eurolygą. Ar esat matę, kad taip būtų pvž. uefa čempionų lygoje? Dvi rusijos komandos privalo žaisti tarpusavyje, čia kitaip ir nėra kalbos. O dabar jau galiu spėti, kad finalas bus rusiškas.
2018-02-08
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.