Nuotr.: fotodiena.lt/M. Baranauskas
Nuotr. fotodiena.lt/M. Baranauskas

Kai gruodį Lietuvos krepšinį sudrebino žinia, kad lyderiai Arnas Butkevičius ir Mindaugas Girdžiūnas palieka finansinių sunkumų kamuojamą Klaipėdos „Neptūną“, trenerio Kazio Maksvyčio žinutė buvo iškalbinga.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
85,9
Pelno taškų: 85,9
Taiklumas: 49,4%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 109
Blogiausias pasiekimas: 62
Daugiausia pelno: Juan Palacios

Socialinėje erdvėje treneris pasidalijo NOX daina „Sudužęs laivas“.

Tačiau sunkiausios dienos jau praeityje. Ant kojų atsistojęs „Neptūnas“ užlopė spragas, ir treneris šypsosi prisiminęs vakarą, kai užsuko į socialinę erdvę.

„Dabar turbūt reiks įkelti dainą „Mano laivas išplauks, – kalbėdamas su LKL.LT komanda Kęstučio Jablonskio dainą prisiminė Maksvytis. – Meluotume, jei sakytume, kad nebuvo emocijų.

Buvo bemiegių naktų. Bet reikalai klube susitvarkė, komandoje įsivyravo ramybė, dabar mums belieka sustyguoti žaidimą.

Aišku, išliks ambicijos nugalėti komandas, kurios perėmė mūsų žaidėjus.“

„Neptūnas“ rimtai žvelgia į SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą, kuris kitą savaitę vyks Klaipėdoje. Jei favoritai laimės, „Neptūnas“ pusfinalyje susitiks su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

„Aš viską nusiteikęs laimėti, – pabrėžė „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas. – Ar kortomis, ar šachmatais, ar šaškėmis. O ypač krepšinyje. Klaipėda tokio trofėjaus nėra turėjusi, taip būtų dar viena istorija. O kadangi mes su treneriu istorijas kurti mėgstame, tikimės kažką nuveikti.“

„Gal mus pargriovė, bet mūsų nenužudė, – tikino Maksvytis, kalbėdamas apie šio sezono sunkumus. – Mes vėl stojamės ant kojų ir kausimės, iki to laiko sutvarkysime žaidimą ir rimtai pretenduosime į titulą.“

Maksvytis ir Galdikas kalbėdamas su LKL.LT prisiminė ir žalgiriečio Brandono Davieso bloką „Neptūno“ aukštaūgiui, kuriam iki šiol gėda dėl epizodo, ir apie laukiančias kovas SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Komentarai:
Kazin
Nebent Bieliauskas ir Einikis tritaskiu primestu
2018-02-08
+2
Atsakyti
to simuciukas8
Kaip Palacioso (ar Juskeviciaus L'kabelyje) atvejis parode, prisivilioti tokio auksto lygio zaidejus i esamo lygio komanda imanoma tik paliekant galimybe iseiti sezono metu, jei kazkas pasiulys daugiau ir sumokes ispirka. Kuo geresnis zaidejas, tuo labiau jam reikia nusileisti, kad prisikviesti
2018-02-08
+1
Atsakyti
djgaffer
Neptūnas visada pasižymi,kad jų taip lengvai nepalauši,kad ir kokios bėdos bebūtų.Bet ar užlopė tas skyles,tai neaišku.Šulskis jau lyg atsigauna,tai dar viskas gerai.Bet Fieldsas visai neįsipaišo,sunkiai jam sekasi.Kisielius taip pat jau atrodo netraukia tokio lygio,naudos beveik jokios.Kačinas gerai,ka grįžo,Johnsonas taip pat jau įsivažiavęs.Bet C pozicijoje dar reiktų papildymo,kitaip sunku bus išlaikyti esamas pozicijas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-08
+1
Atsakyti
Neptunas prasove su komplektacija : Delininkaitis , Kisielius , Johnson ir tas pats Fields neatnesa komandai to ko buvo tiketasi , jau geriau vietoje Johnson ir Fields butu viena legionieriu pasikviete ,bet gera . Taip buvo prisiviliotas Palacios , bet dabar matome ,kad laikinai . Aukstaugio reikia ,bet abejotina ar jis bus , o jeigu bus tai greiciausiai tokio lygio kaip Fields...Dabar svarbiausia , kad komanda pabaigtu LKL sezona trecioje vietoje , "susizaistu" vadovybe ir nebeliktu tokiu nesamoniu kai sezono viduryje komanda antrus metus is eiles palieka pagrindiniai zaidejai.
2018-02-08
+2
Atsakyti
.
Papildymas,t.y aukštaūgis bus?
2018-02-08
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.