Komentarai:
to arturas97
Durniau, ka tu gali aiskinti kai tavo supratimas apie krepsini yra sudo vertes? Mazai dar nesamoniu prirasinejai per tuo kelis metus kai esi cia? Tasku skirtumas jau nesvarbus nes chimki laimejo du kartus, o su kitom skaiciuosis vel kitas tarpusavio santykis. Eik gydykis, kloune.
2018-02-10
+3
Atsakyti
Gerb jankunai, sarai ir kiti, aiskinu jums, jei 3 ir daugiau komandu surenka tiek pat pergaliu, skaiciuojamas bendras siu komandu santykis tarpusavio, tad tas 3taskis labai svarbu, tarpusavio - nesvarbus, bet jei dar viena komanda turetu tiek pat pergaliu tada gali aukso vertes buti
2018-02-10
+5
Atsakyti
Georgy Cekovsky
Gerb. Vyšniauskai, paaiškinsiu, kad suprastum, kodėl daugiau neįšėjo į aikštę Valinskas.

Būtent, kad jis lošia " su pampersu"!kodėl?dėl to, kad neturi išvis driblingo.Geras pg užtikrintai valdo kamuolį ir vieno gynėjo spaudimo nebijo-ramiai susitvarko su tuo spaudimu savo kamuolio valdymo technika. Geru driblingu.Pvz, net dramblotas Mičė kaip gražiai ir užtikrintai valdo kamuolį abiem rankom žemoj stovėsenoje(čia tau palygimimui!)Jei pradedama dvigubint, tai geras pg spėja laiku nusimest kamuolį laisvam, o superinis pg net atlikt assistą(pvz Šaras). Jei pažiūrėtum į Valinską,tai užtenka spaudimo tik iš jo gynėjo ir jis jau atsiduria ties kamuolio praradimo riba ir bando juo desperatiškai nusikratyt.Dėl to, kad nemoka jo valdyti.Atkreipk dėmesį, kaip jis varo-valdo kamuolį kaire ranka!Užbaigiant Valinskas išvis neturi būt aikštėj tokio lygio varžybose dar. Ar nesutinki su manim Vyšniauskai?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-10
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Maskvos srities Chimki
45%
22/49
Metimai iš žaidimo
44%
26/59
30
Atkovoti kamuoliai
32
13
Rezultatyvūs perdavimai
22
6
Perimti kamuoliai
6
2
Blokuoti metimai
6
73
Naudingumas
95

Rungtynių žaidėjai

Brandon Jameel Davies
15 PTS
4/6 FG
7/8 FT
Alexey  Shved
20 PTS
6/16 FG
4/4 FT
Kauno Žalgiris
Keli žaidėjai
6 REB
Malcolm  Thomas
6 REB
1 DREB
5 OREB
Brandon Jameel Davies
3 AS
2 TO
22 MIN
Stefan  Markovic
8 AS
2 TO
23 MIN
Brandon Jameel Davies
21 EFF
67% 2P%
- 3P%
Tyler  Honeycutt
24 EFF
50% 2P%
50% 3P%