Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vašingtono „Wizards“ komandoje paskutiniu metu kibirkščiuojantis Marcinas Gortatas buvo iškviestas lyderio Johno Wallo ant kilimėlio.

Marcin Gortat

Marcin  Gortat
Komanda: Washington Wizards
Pozicija: C
Amžius: 33
Ūgis: 211 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Lodzė, Lenkija

ESPN praneša, kad abu krepšininkai susitiko asmeniškai bei kalbėjosi apie mėnesio pradžioje lenko paskelbtą kandžią žinutę, manoma, nukreiptą prieš patį kelio traumos pakirstą Wallą.

„Neįtikėtina pergalė šį vakarą! Puiki „komandinė“ pergalė!“ – socialiniame tinkle „Twitter“ po pergalės vasario pradžioje 122:119 prieš Jono Valančiūno atstovaujamą Toronto „Raptors“ rašė Gortatas.

Iš karto po to, pasak ESPN šaltinių, Wallas susisiekė su Gortatu asmenine žinute, kurioje pabrėždamas reikalavo aukštaūgio priekaištauti tiesiogiai jam į akis, o ne per socialinę erdvę ir taip skatinant neapykantą.

Tuo metu „Wizards“ centras aiškino, jog niekada nebuvo linkęs mėtyti akmenų į Wallo daržą, ir dar sykį pakartojo, kad išplatintą žinutę skyrė pagirtinai kovojusiai komandai.

Anksčiau ESPN pasiteiravus Wallo reakcijos į tokį Gortato išstojimą, jis sakė: „Buvau šokiruotas tai girdint iš jo, žinant, jog jis iš manęs sulaukia daugiausiai perdavimų ir galimybių rinkti taškus“.

Ši žinutė pasiuntė atitinkamą signalą ir „Wizards“ organizacijai, kuri gali imtis priemonių prieš tokius krepšininkų pareiškimus. Ateityje už prieš komandą nukreiptus pasisakymus atletų lauktų atitinkamos bausmės.

„Wizards“ su 32 pergalėmis Rytų konferencijoje žengia penktoje vietoje. Wallas į rikiuotę sugrįš kovo viduryje.

Komentarai:
tas kuris raso klaunas
Wallas turbut lenka gerai prie sienos prispaude :DDDDDDDDDDDDDDDDD
2018-02-14
+3
Atsakyti
l
aisku, kad wallui buvo ir lenkas visiska mazgote, kad negali pasakyt tiesiai sviesiai
2018-02-14
+8
Atsakyti
dalu
tai kad cia tikrai buvo mestas akmuo i Wall darza...buten team buvo parasyta kabutese...
2018-02-14
+22
Atsakyti
Anonimas
Labai jau susireikšminęs ta Wallas :D Žmogus pasidžiaugė pergale ir tiek :D visi iškarto bando skaityti tarp eilučių :D
2018-02-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Marcin Gortat

Marcin  Gortat
Marcin  Gortat
MIN: 26.38
PTS: 8.82 (55.36%)
REB: 7.96
AS: 1.84
ST: 0.59
BS: 0.75
TO: 1.27
GM: 56