Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Iki paskutiniosios mainų dienos tragiškai atrodžiusią Klivlando „Cavaliers“ komandą supo įvairios kalbos, o klubo gretose vyravo įtampa. JAV žiniasklaida skelbia, jog labiausiai vandenis ekipoje sujudino būtent Klivlandą palikęs ir į Majamio „Heat“ sugrįžęs Dwyane'as Wade'as.

Kevin Love

Kevin  Love
Kevin  Love
MIN: 27.96
PTS: 17.85 (57.52%)
REB: 9.33
AS: 1.63
ST: 0.69
BS: 0.42
TO: 1.5
GM: 48

Pasak šaltinių, 36-erių žaidėjo kantrumo taurę perpildė bendraklubio Kevino Love'o neprofesionalumas. Oklahomos „Thunder“ ekipai sausio viduryje vykusiose rungtynėse trypiant „Cavaliers“, aukštaūgis, sužaidęs tris minutes, paliko komandą ir išvyko savais keliais bei kitą dieną nepasirodė treniruotėje.

Oficiali to priežastis – liga, tačiau Wade'ą labiausiai supykdė, jog nė vienas iš komandos nežinojo, kur iš tiesų Love'as dingo. Kol likusieji pernelyg tuo nesirūpino, veteranas pasielgė priešingai – kreipėsi į strategą Tyronną Lue, jog šis išaiškintų, kur Love'as buvo.

Wade'ui pradėjus kelti aistras, klubo viduje buvo suorganizuotas susitikimas, kurio metu dėl Love'o emocingai pasisakė jau ne vienas krepšininkas. Isaiah Thomasas, kuris buvo iškeistas į Los Andželo „Lakers“, minimas kaip antras labiausiai dėl šios situacijos karščiavęsis krepšininkas.

Komentarai:
zaidejuksciai
Nieko nesugeba patys aiksteliai, tai bent patrypciot gali del kitu.
2018-02-17
-2
Atsakyti
djgaffer
Wade'as tikras profesionalas,tai jam tokie dalykai ypač nepatinka.Love'as labai negarbingai pasielgė-paliko komandą,kai ją triuškino,nors visi sėdėjo ir stebėjo tą gėdingą pralaimėjo.Gal tai ir buvo viena iš priežasčių,kodėl Wade'as išvyko.Pamatė,kad komanda nevieninga,tai nutarė su tuo nesitaikstyti.Per daug gerai jaučiasi ten Love'as.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-17
-7
Atsakyti
kunigas
jankunas 2

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-17
+4
Atsakyti
ed
Normalus tas Love yra.
2018-02-17
Atsakyti
D
Keist ta love

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-17
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
12,2
Pataiko: 12,2
Taiklumas: 37,0%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Kyle Korver