Nuotr.: sina.com.cn
Nuotr. sina.com.cn

Pirėjo „Olympiakos“ klubas prieš pat užsidarant Eurolygos perėjimų langui turi planų rimtai sustiprinti savo gynėjų liniją.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
76,3
Pelno taškų: 76,3
Taiklumas: 44,5%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 95
Blogiausias pasiekimas: 51
Daugiausia pelno: Georgios Printezis

Selbiama, kad Graikijos vicečempionai šiuo metu dairosi būtent gynėjo, o jų taikinyje yra du gerai žinomi žaidėjai – Keithas Langfordas ir Bobby Brownas.

33-ejų metų atakų organizatorius Brownas šiuo metu yra Hjustono „Rockets“ narys, tačiau Teksase jis užima tik statisto vaidmenį. Pasirodęs 20-yje rungtynių jis vidutiniškai per 5 minutes rinko po 2,5 taško.

Tuo metu Langfordas rungtyniauja Kinijoje. „Leopards“ komandoje amerikietis renka po 16,6 taško ir atkovoja po 3 kamuolius.

Abu šie žaidėjai praeityje yra tapę rezultatyviausiais Eurolygos sezono krepšininkais. Brownas 2013 metais, o Langfordas – 2014 ir 2017 metais.

15 pergalių ir 7 pralaimėjimus Eurolygoje turintis Pirėjo klubas su Stambulo „Fenerbahče“ dalijasi antrą vietą.

Komentarai:
Paulo
Langfordas sezono viduryje iš klubo išvyko ir buvo pakeistas Tyrese‘u Rice‘u.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.