Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Per susidariusią petrauką „Betsafe-LKL“ čempionate Kėdainių „Nevėžio“ komandą iki sezono pabaigos papildė vidurio puolėjas 26-erių metų 205 cm ūgio Giedrius Staniulis. Jis pakeis kitą vidurio puolėją Vladislavą Koreniuką su kuriuo buvo atsisveikinta užbaigus dalyvavimą FIBA Europos taurėje.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
76,3
Pelno taškų: 76,3
Taiklumas: 44,8%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 103
Blogiausias pasiekimas: 66
Daugiausia pelno: Valery Likhodey

Staniulis į „Nevėžį“ atvyksta iš Prancūzijos 3-os lygos „Souffelveyersheimo“ komandos. Ten jis praleido nepilnus 2 sezonus. Prieš Prancūziją Giedrius LKL žaidė šešis sezonus – „Perlo“, „Techaso“, „Dzūkijos“, „Prienų“, „Pieno žvaigždžių“ komandose.

„Souffelveyersheimo“ komandoje šį sezoną Staniulis sužaidė 16 rungtynių. Vidutiniškai žaisdamas po 29 minutes, puolėjas pelnydavo 12,4 taško, atkovodavo 8,3 kamuolio ir atlikdavo 2,7 rezultatyvius perdavimus.

„Į Lietuvą sugrįžau žinodamas, kad LKL krepšinis gero lygio ir galėsiu tobulėti. Mano paties noras padėti „Nevėžiui“ po ilgos pertraukos sugrįžti į atkrintamąsias varžybas. Tuo labiau, kad visos kaimyninės komandos turnyrinėje lentelėje rikiuojasi šalia. Tad viskas priklausys nuo mūsų pačių,“ – kalbėjo komandos naujokas Staniulis.

Giedrius jau treniruojasi su komanda ir pirmuosius išbandymus turės draugiškose rungtynėse su Panevėžio „Lietkabelio“ bei Utenos „Juventus“ komandomis.

24-erių metų 208 cm ūgio ukrainietis Koreniukas LKL vidutiniškai per 19 minučių rinko po 8,6 taško, atkovojo po 5,1 kamuolio ir atliko po 1 rezultatyvų perdavimą.

Komentarai:
Anonimas
Nu tikrai geriau.o kas bus pasutinis tai neaisku.tapati dzukija ir siailiai gali smukt.uztenka gaut trauma vedanciam zaidejui ir i apacia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-21
+4
Atsakyti
H
Koreniukui atsibodo turbut veluojancios algos ir kitos nesamones. Net nezinau kuria labiau komanda noreciau matyt paskutine lygoje su sansu, kad isjris i nkl. Vytauta ar Nevezi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-21
+9
Atsakyti
duobe
Gan gero lygio žaidejas Staniulis. Man atrodo kad už Koreniuka geriau tiks Nevežiui nes daug greitesnis už ukrainieti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-21
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.