Kauno „Žalgiris“ penktadienį Stambule įveikė vietos „Anadolu Efes“ ir gerokai sustiprino savo šansus išlikti geriausiųjų aštuonetuke, o po laimėjimo komandai buvo suteiktas laisvas savaitgalis.

Šį savaitgalį vyksta FIBA langas, todėl nacionaliniai čempionatai nevyksta. „Žalgiris“ kitas rungtynes žais tik ketvirtadienį namuose su „Barcelona“, todėl iki pirmadienio vakarinės treniruotės ekipai buvo skirtas poilsis.

Šarūnas Jasikevičius su žmona Anna išvyko į Paryžių, kuriame apsilankė ir iš Prancūzijos kilęs puolėjas Axelis Toupane’as. Vasilije Micičius pasuko į Miuncheną, kur susitiko su savo komandos draugu Serbijos rinktinėje Stefanu Jovičiumi.

Kevinas Pangosas liko Stambule, kuriame leido laiką su buvusiu žalgiriečiu Brocku Motumu. Šiame mieste pasiliko ir Brandonas Daviesas. Edgaras Ulanovas su drauge, o taip pat Paulius Jankūnas su šeima, pasuko pailsėti į Palangą. Tuo metu trenerio asistentas Darius Songaila su šeima išvyko į sodybą.

Žalgiriečių laisvo savaitgalio akimirkos:

Nuotr. Instagram

Nuotr. Instagram

 

 

Komentarai:
djgaffer
Šaras tai prikolistas-žmona atsivedė nuogų panų pažiūrėti. :-) Auksinę žmoną turi.Džiugu,kai komanda gauna poilsio ir gali galvas pravėdinti nuo krepšinio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-26
+1
Atsakyti
to ?
dideli draugai jie su Motumu praejusi sezona tapo,todel ir liko pasisveciuot.
2018-02-26
+1
Atsakyti
ttatas
as tai namie buvau..
2018-02-26
+4
Atsakyti
?
kevin pangos to fener? darusafaka? anadolu? galatasaray?
2018-02-26
+4
Atsakyti
puikiai praleistas laikas
Atliko darba puikiai ir gavo savaitgali nuo krepsinio pailset kas kur su kuo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.