Nesėkmingai pradėję NBA superfinalą, čempionų titulą ginantys Detroito „Pistons“ krepšininkai nepuolė ieškoti kaltų ar kratytis atsakomybės. Dažnai viena didele šeima vadinamas klubas per spaudos konferenciją San Antonijuje teigė, kad atsakomybę dėl pralaimėjimo 69:84 pirmojoje dvikovoje turi prisiimti visi žaidėjai.

 „Tikrai nesame tokie žmonės, kad pradėtume badytis pirštais vieni į kitus, – kalbėjo Antonio McDyessas. – Šioje komandoje viską lemia komandinės pastangos. Tai pati šilčiausia ekipa, kurioje man yra tekę žaisti“.

Detroito krepšininkai įrodinėja, kad net sunkiausiais momentais pasitiki vieni kitais. Rasheedas Wallace‘as pirmosiose rungtynėse  atkovojo 8 kamuolius ir blokavo net 6 metimus, tačiau puolime per daug neišsiskyrė – pelnė 6 taškus, pataikydamas 3 metimus iš 6. Kaltę dėl puolėjo nerezultatyvumo prisiėmė „Pistons“ įžaidėjas Chauncey Billupsas.

„Gal jis kiek per daug susikoncentravo gynyboje dengdamas Timą Duncaną ir užmiršo kartais šuktelti, kad gautų kamuolį puolime. Tačiau rūpintis, kad kamuolys pasiektų Rasheedą, turiu aš, o ne jis“, – sakė naudingiausias praėjusių metų NBA superfinalų krepšininkas.

Kad antrojoje dvikovoje tai nepasikartos, įsitikinęs net tiesioginis R.Wallace‘o oponentas – T.Duncanas. San Antonijaus klubo aukštaūgis sako esąs tikras, kad kita dvikova visiškai skirsis nuo pirmosios.

„R.Wallace‘as bus daug agresyvesnis. „Pistons“ tikrai jam skirs daug kamuolių, todėl jis gaus daugiau galimybių pasižymėti. Spėju, kad Rasheedas atliks kokius 16 ar 20 metimų“, – į artėjančias rungtynes žvelgė T.Duncanas.

Antroji „Spurs“ ir „Pistons“ dvikova vyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 4 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.