Gražiausius vasario mėnesio epizodus atrenkanti Eurolyga atskirai atrinko įspūdingiausius blokuotų metimų momentus, tarp kurių pateko Kauno „Žalgirio“ legionierius Kevinas Pangosas ir Milano „AX Armani Exchange“ komandoje rungtyniaujantis Artūras Gudaitis.

Pastarasis įsimintiną epizodą sukūrė rungtynėse su Eurolygos čempione, Stambulo „Fenerbahče“ ekipa, kada akylai stebėdamas varžovų išpuolį gynyboje nubaudė Jamesą Nunnally – palei galinę liniją įsibėgėjusio amerikiečio metimas buvo nublokuotas aukštai pašokusio Lietuvos rinktinės nario.

Tuo metu Pangosas atsidūrė skirtingame vaidmenyje nei Gudaitis. Kanadietis dvikovoje su Maskvos srities „Chimki“ iš pradžių suklaidino oponentus ties tritaškio linija, tačiau po krepšiu jo laukė šoklusis Tyleris Honeycuttas, numušęs žalgiriečio išleistą kamuolį ir apgynęs savo komandos krepšį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.