Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Ketvirtadienio vakaras, „Žalgirio“ arena. Kauniečių treniruotei pasibaigus, juos pratybų aikštėje atvyko pakeisti Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai. Jiems dar rengiantis, keturi turkų klubo personalo nariai arenos koridoriuje pradėjo kelti chaosą – atvykėliai triukšmingai mėgino išsiaiškinti arenos bevielio interneto slaptažodį.

Šį sezoną pelnomi taškai

51%
82,1
Pelno taškų: 82,1
Taiklumas: 50,8%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 99
Blogiausias pasiekimas: 65
Daugiausia pelno: Kevin Pangos

Netrukus koridoriuje pasirodė Željko Obradovičius ir dar ką tik triukšmavę turkai staiga nutilo – autoriteto dvasia tiesiog tvyrojo ore.

Vienas „Fenerbahče“ štabo narių legendiniam serbui netrukus pasakė arenos interneto slaptažodį, tačiau į jį atsisukęs Obradovičius tik pamojavo pirštu.

„Aš čia atėjau dirbti, man telefonas nereikalingas. Kai aš salėje – mano mintys tik čia. Suprantate tai?“ – pamokančiai bendražygiams tarė strategas.

Ši bene garsiausia pastarojo dešimtmečio Eurolygos asmenybė šį vakarą Nemuno saloje stos į dvikovą su „Žalgiriu“, o akistatos su šio grando treniruojamu klubu itin laukia ir Edgaras Ulanovas, dėl traumų pirmojo rato dvikovą Stambule praleidęs. 

Tą gruodžio 14-osios vakarą Ulanovas buvo prie televizoriaus ekrano. Jis puikiai prisimena dabar jau linksmai aptariamą garsųjį Artūro Milaknio tritaškį, po kurio emocijomis pratrūko Šarūnas Jasikevičius. Tąkart Ulanovas, kaip ir treneris, griebėsi už galvos.

„Aš tokio metimo nemesčiau“, – dabar bendraudamas su tinklalapiu „BasketNews.lt“, nusijuokė Ulanovas.

26-erių metų puolėjui Eurolygoje šis sezonas jau ketvirtasis ir neabejotinai pats sėkmingiausias. Prieš pat interviu su „Žalgirio“ žaidėju vykusi minėta Obradovičiaus pamokėlė savo personalui paminėta ne veltui.

Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Kalbėdamas apie savo tobulėjimą, Ulanovas nesunkiai randa pagrindinę priežastį, kodėl pastaraisiais metais jam pavyksta demonstruoti tokį progresą. Tai – patirtis. Žaidimas su tokiais krepšinio korifėjais jam tikras malonumas.

„Pirmus dvejus metus man rungtyniaujant Eurolygoje, jos formatas buvo kitoks. Tuomet su puse komandų net nebuvome sužaidę rungtynių. Dabar esu sužaidęs su visomis geriausiomis Europos komandomis. Tai yra labai svarbu“, – pasakojo Ulanovas.

Šį sezoną kaunietis Eurolygoje vidutiniškai pelno po 8,1 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir renka po 12,7 naudingumo balo, taip būdamas trečias naudingiausias „Žalgirio“ žaidėjas.

Apie įsimintiniausią karjeros sezoną, skinamus taurių MVP titulus, darbą su Jasikevičiumi ir laukiančius sudėtingus ateities sprendimus – Ulanovo interviu su tinklalapiu „BasketNews.lt

– Edgarai, šis sezonas tiek jums asmeniškai, tiek ir komandai atrodo išties solidžiai. Tai yra tinkamas žodis jį apibūdinti?
– Jis toks įdomus… Ir vėl galiu sakyti, kad pilnas naujos patirties. Taip pat permainingas, buvo duobelių, praleidau rungtynes su ta pačia „Fenerbahče“. Buvo ir problemų su sveikata, dabar, atrodo, atsigaunu. Teko sužaisti ir su kauke (juokiasi). Laimėjome ir taurę, kas yra labai svarbu. Bet dar yra, ką pasiekti. Noriu išlaikyti šį ritmą, norisi kažko daugiau, nes tos sportinės formos niekada nebus idealios. Nesinori paleisti to, ką turime. Tiek kaip komanda, tiek ir kalbant apie paties ritmą.

– Kaukė jau padėta į šalį?
– Jau padėjau į šalį (šypsosi). Kai žaidėme paskutines rungtynes Eurolygoje, su Vasilije Micičiumi susidūrėme galvomis. Tada prisiminiau tą kaukę, pamaniau, kad visai padėtų. Apskritai, maniau, kad su ja žaisiu ilgiau. Gydytojai rekomendavo mėnesį, kiek ir žaidžiau, bet man ji visai netrukdė, atvirkščiai – visai sekėsi. Maniau, kad žaisiu ilgiau, bet šiuo metu jos nereikia. Dabar ją pasidėjau spintelėje. Jei prireiks, šį savo kozirį dar išsitrauksiu.

Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

– Jūsų statistika, vaidmuo ir žaidimas Eurolygoje pastebimai kyla kiekvienais metais. Šįmet visi rodikliai byloja, kad tai yra geriausias sezonas jūsų karjeroje. Pritariate šiam teiginiui?
– Manau, kad tas vadinamas geriausias sezonas labai priklauso nuo komandos rezultatų. Kai pasižiūriu į kitas komandas, kažkas jose irgi turi puikias statistikas, gerus skaičius, bet ta komanda nieko nelaimi. Kas blogai? Yra problemų komandoje.

Gal kažkas gadina jos atmosferą, gal kitos bėdos. Esu įsitikinęs, kad jei komandai yra gerai, jos žaidėjus gali pastebėti iš geresnės pusės. Norisi būti tuo geru komandos draugu, padaryti gerus dalykus aikštelėje. Na, o jei žiūrėsime į rezultatus Eurolygoje, kiek aš esu „Žalgiryje“, šis sezonas puikus. Tai ir sau galiu pritaikyti tą patį.

– O kuo šis sezonas, jūsų požiūriu, skiriasi nuo ankstesnių? Akivaizdu, kad jis išskirtinis.
– Jau nėra jaudulio, eini ir lupiesi. Norisi parodyti, norisi atstovėti už miestą, už savo komandą. Yra ramybė, patirtis. Nepasiduodi, kai nepasiseka, nenuleidi rankų, nes dabar jau žinai, kad rungtynes gali nulemti vienas metimas. Niekada nebuvau tas žaidėjas, kuris sėdi ant suolo, manimi visuomet pasitikėjo, nuo pat pirmų sezonų „Žalgiryje“. Žaidžiau daug, kas man labai patinka. 

– Užsiminėte apie patirtį, man iškart peršasi išvada, kad žaidžiant LKL čempionate būtent šiuo aspektu esate kone dviem galvomis aukštesni nei likusios komandos. Ar tas užsigrūdinimas aukštesnio lygio varžybose jaučiasi žaidžiant šiame fronte?
– Ko gero, tai tiesa, tame pačiame KMT finale tuo veikiausiai ir buvome pranašesni. Nors paimkime „Lietuvos rytą“. Tai klubas, kuris savo istorijoje verčia naujus puslapius, tai – nauja komanda. Gal tai ir jautėsi. Visgi kaip žaidėjas, nenoriu to sakyti, ne man tai spręsti.

Manau, kad mums tai daug duoda. Turėjome daug sunkių rungtynių, kai supranti, koks svarbus kiekvienas kamuolys. Bet vilniečiai pakankamai stiprūs, kad ir mums duotų pamokų, kaip ir buvo KMT finale. Manau, kad šis mūsų sezonas Eurolygoje davė gerą pamatą, sunkių rungtynių eigoje jau žinome, kaip nepalūžti. Tai žinojome ir KMT finale su „Lietuvos rytu“.

Edgaras Ulanovas su drauge Gabija
Edgaras Ulanovas su drauge Gabija
Nuotr. Fotodiena.lt

– Klaipėdoje KMT turnyras baigėsi finalo MVP titulu, o toks apdovanojimas jums buvo jau trečias iš eilės. Tąkart po finalo juokavote apie palankias žvaigždes ir horoskopus, tačiau dabar, nurimus aistroms, tikriausiai suprantate, kad toks pasiekimas išties yra solidus. Kas lemia, kad finalų metu jūs demonstruojate tokią brandą?
– Na, jeigu kalbant apie tą titulą tuometinėje LKF taurėje, nebūčiau net pagalvojęs, kad laimėjus trofėjų aš ir būsiu MVP. Juk tada buvo vieni pirmųjų mano karjeros metų, pamenu tik tiek, kad viskas sukrito, sekėsi. Vis dėlto vėlesniais finalais buvau svarbesnis komandos žaidėjas, turėjau parodyti, kad iš tikrųjų esu vienas svarbesniųjų „Žalgiryje“.

Per šiuos metus komandoje turėjau daug draugų, visada yra ir jaunesnių žaidėjų, jiems duodi tempą, kai kažkas nesiseka. Esu labai susikaupęs, kai ateina tokios sezono akimirkos, kai ateina taurių finalai. Norisi sužaisti solidžiai.

Kalbant apie šį finalą, prieš jį apskritai buvau labai susikaupęs, nes prieš savaitę mes nusileidome „Lietuvos rytui“ Vilniuje. Mes visi turime daug ambicijų, yra principinis derbis. Smagu ir dėl „Lietuvos ryto“, kuris atsigauna ir meta rimtą iššūkį. Gerai, pripažinsiu, tai nėra horoskopas (juokiasi). Turi kažkiek atsiduoti ir pats. 

– Kalbėjote apie patirties skirtumus, bet ar yra daugiau komponentų, kurių akivaizdų pagerėjimą jaučiate pats?
– Anksčiau privengdavau atsakomybės. Buvo nemažai tokių pavyzdžių. Dabar visai to nebijau, jei ateina momentas sužaisti atsakingai, nebijau pasiimti ant savęs, nebijau atsakomybės, ko anksčiau pabijojau. Dabar žinau ir tai, kad jei nesiseka, nuleisti rankų negali, dar viską galima pakeisti. Buvo tokių rungtynių, kad niekas nesisekė, atrodo, nesupranti, kas darosi. Šįmet manau, kad tą dalyką virškinu geriau. Akcentuojuosi ir pats, kad nereikia galvoti apie neigiamus dalykus. Nepasiduoti kritikai ir spaudimui. 

– Užsiminėte apie norą imtis iniciatyvos ir akyse iškart iškyla tas jūsų metimas Malagoje. Karjeros epizodas?
– Manau, taip. Tos rungtynės taip pat buvo ne kokios. Pasirodęs aikštėje padarydavau klaidų, tada sėdi ant suolo, bet kažkaip… Žinojau, kad galime laimėti, jau tos atakos metu, žinojau, kad patrauksime. Prieš tai buvo minutės pertraukėlė, kaip tyčia sakiau: „Pamatysite, įmesime ir laimėsime šias rungtynes“. Tas derinys net ne ant manęs buvo, turėjau kažkur kitur nubėgti (juokiasi). Logiška, kad buvo koncentruota gynyba ties Kevinu, taip ir pasitaikė. Na ką, būtų dar toks epizodas, vėl mesčiau. O ką daryti? (šypsosi).

– Panašus ir buvo – blokas Kaune.
– Na štai, vėl pasisekė. Žinote, to niekada nepriakcentuosi. Tai yra rungtynių pabaiga – arba pratęsimas, arba apsigini. Taip jau susiklostė, kad rizikavau, gerai, kad pasiteisino. Nežinau, kaip pasakyti – juokingai ar simboliškai, bet varžovas tas pats. Dar vienas highlightas (įsimintinas epizodas – aut.). Šįmet toks jau sezonas (juokiasi).

– Reguliariojo sezono finišas Eurolygoje jau matyti, o „Žalgiris“ žygiuoja ketvirtoje vietoje. Iš pirmo žvilgsnio, tai – neįtikėtinai aukšta pozicija. Galėjote apie tai bent pagalvoti prieš sezoną?
– Negalėjau. Labai sunkiai. Nesvarbu, ko būtumėte paklausęs. Kita vertus, šįmet mes pradėjome kupini ambicijų, nes po praėjusio sezono šį sezoną labai norėjome atkrintamųjų. Žinote, eigoje pamatai savo veidą, galimybes, ką gali geriau, tuomet pamatai galįs dar geriau. Mūsų laukia sunkus tvarkaraštis su geromis komandomis, taigi ta ketvirta vieta dar nieko nesako. Visgi smagu, norisi tai išsaugoti ir į atkrintamąsias eiti su namų pranašumu. Tam reikės padaryti daug daugiau nei gerai. Nenoriu džiaugtis, turime daug pavyzdžių, kaip gali paslysti.

– Prisimenu, kad prieš keletą savaičių su puikiais rezultatais apie aštuonetą kalbėjote nedrąsiai, prisidengdamas „Crvena Zvezda“ pavyzdžiu, kuomet su puikiu rezultatu ši pernai liko už atkrintamųjų borto. Šiuo metu „Žalgiris“ garantuotos vietos ketvirtfinalyje vis dar neturi, tačiau akivaizdu, kad komandos rūbinėje tuo abejojančių nebėra.
– Taip. Visi mato turnyrinę lentelę, kitų komandų žaidimą, savo pozicijas. Dabar atrodo turime gerai, bet prisiminkime pralaimėjimus Bamberge, Belgrade, nors jei ne jie, dabar turėtume dar geresnius rezultatus. Smagu būtų ketvirtfinalyje turėti namų pranašumą, bet nebus lengva. Pavyzdys bus rytoj (penktadienį), visi pamatys, kaip sunku žaisti. Smagu, kad šįmet arena stipriai mus palaiko. Vienas malonumas žaisti pilnoje salėje. Ir patiems geriau sekasi su palaikymu.

– Praėjusį sezoną „Žalgiris“ Eurolygoje liko dešimtas, o toks rezultatas Lietuvoje buvo įvertintas labai pozityviai, tačiau šio sezono pasiekimai yra dar geresni. Ar galite atrasti šio postūmio į priekį priežastis?
– Labai svarbu, kad vasarą Kaune liko Kevinas. Kitaip tariant, branduolys su Pauliumi Jankūnu, Artūru Milakniu, manimi. Tai labai svarbu. Mes puikiai įjungėme naujokus. Sezono pradžioje jiems buvo labai sunku, sulaukė daug kritikos iš žiniasklaidos, kažkokie spėliojimai pasipylė. Visgi dabar matau, kad senas branduolys davė savo, puikiai įjungėme naujokus, kurie yra labai geri žmonės už aikštės ribų. Charakteriai yra labai svarbu. Apskritai, manau, kad sėkmė yra ne vienų metų darbas, reikia laiko. Svarbu išlaikyti žmones ir turėti gerą rūbinę. Būtent ji pas mus šįmet yra labai gera.

Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

– Pirmose tarpusavio rungtynėse su „Fenerbahče“ Stambule jūs nežaidėte, likote Kaune. Ko gero, puikiai prisimenate tą garsųjį Milaknio metimą mačo pabaigoje. Ką jį išvydęs pirmiausiai pagalvojote?
– Namuose sėdėdamas pagalvojau tą patį, ką ir mūsų treneris (juokiasi). Buvo sunku patikėti. Nors žiūrint pakartojimą, buvo aišku, kad Artūras užtikrintas. Tai buvo jo metimo rutina, viskas idealiai. Kita vertus, pats niekada tokio nemesčiau, laikyčiau kamuolį rankose. Tiesiog galvoju, kad tokių reikia nemesti (juokiasi).

– Internete po to metimo netruko išplisti Jasikevičiaus reakcija ir priekaištai Milakniui. Jums pačiam toks karštas trenerio būdas yra teigiamas postūmis ar atvirkščiai?
– Šaras yra emocingas treneris. Tai – jo stilius. Vieni eina per pozityvą, kiti per emocijas, treti – per negatyvą. Manau, kad jei esi žaidėjas, tavo darbas prisitaikyti prie trenerio taktikos. Tu, būdamas krepšininkas, negali reaguoti neigiamai, reikia gerbti visas taisykles, kurios yra komandoje. Nesvarbu, pas kurį trenerį žaidi, reikia gerbti jo darbą, parengtą planą, kartais kažko nepriimti asmeniškai ir žiūrėti į priekį. Juk tavo varžovas yra tiesioginis oponentas aikštėje, o ne kažkas kitas. Man labai gerai, man patinka, koks yra Šaras. Juk jis mus padarė tokiais, kokie esame dabar. Treneris iš mūsų spaudžia maksimalius rezultatus. Šaras padarė tokį darbą, kad dabar kitos komandos gerbia „Žalgirį“. Jokių problemų neturiu, džiaugiuosi galintis dirbti su tokiu treneriu.

– Ką jums sako naujienos prieš rungtynes, kad arena vėl bus sausakimša?
– Pirmiausiai, labai smagu, kad žmonės reiškia pasitikėjimą mumis. Esu ne kartą sakęs, kad turi būti bendradarbiavimas tarp sirgalių ir komandos. Jei mes rodysime savo pastangas prieš geresnius varžovus, jei kovosime, tai sirgaliams patiks, jie ateis visada. Šįmet mes tai stengiamės daryti, o fanai atsidėkoja.

– Jums „Žalgiryje“ tai yra paskutinieji kontrakto metai. Ko gero, šiuo metu yra naivu kalbėti apie ateities planus, tačiau ar turite norą ateityje išmėginti ir kitų šalių komandas?
– Atvirai kalbant, šiuo metu nieko nežinau. Žinau vieną – labai džiaugiuosi, kad esu čia. Sulaukiu daug klausimų iš draugų, artimųjų… Visi klausia, kas bus, bet pats nieko nežinau, turiu dar vienus „pliuso“ metus.

Aišku, reikės priimti sprendimus, nors dabar to daryti nereikia, tiesiog kartais nugirstu visokių kalbų. Dabar, tokiu sezono metu, apie tai kalbėti būtų kvaila. Visgi taip, tai yra paskutiniai kontrakto metai, o sezono pabaigoje reikės spręsti. Kai tai darysiu, bus sunkiausios dienos. Su „Žalgiriu“ bendraujame gražiai, kalbėsimės. Palaukime sezono pabaigos. Manau, kad po jo apsispręsti bus, ką veikti. 

– Šiuo metu komandos simbolis ir veidas neabejotinai yra Paulius Jankūnas, tačiau Jasikevičius šį sezoną jau ne kartą užsiminė, kad būtent jūs „Žalgiryje“ galite tapti tuo antruoju Jankūnu. Jums glosto širdį tokie trenerio žodžiai?
– Labai smagu. Esu kaunietis, visada turėjau svajonę žaisti „Žalgiryje“. Tos kelionės vaikiausi labai sunkiu keliu, teko žaisti ne vienoje kitoje Lietuvos komandoje, jų pakeičiau daug. Niekada nebuvo jokių garantijų, kad kartu su „Žalgirio“ kontraktu iškart gausiu žaisti. Man viską reikėjo išsikovoti, vieta pati neatėjo.

Visada buvo svajonė būti čia. Jeigu kada nors gyvenime būtų galimybė tapti vienu ar pačiu svarbiausiu „Žalgiryje“, atsakomybės nesikratyčiau, su malonumu tai priimčiau. Tai yra ateities klausimai, į kuriuos atsakyti šiuo metu neįmanoma. Smagu, kad yra tokios kalbos, man ir pačiam smagu, kad esu proceso dalis. Smagu, kad čia kuriu savo patirtį. Esu kaunietis ir lietuvis, ko daugiau galiu norėti? Tai – viskas, kas geriausia.

Komentarai:
Ulanovui
Kokie dar "dabar visi mus gerbia",as pavyzdziui bybi dejau ir ant taves ir ant tavo zalgerio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
Atsakyti
ulanovo
drauge nerealiai grazi. o rezultatai - saro ir zaideju nuopelnas 50/50
2018-03-09
+3
Atsakyti
zalgiris
Ule pavaryk kai be ules laimejom ziuresim kiek siendien duos naudos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
+1
Atsakyti
Anon
Įsijungi komentarus ir eilinį kartą primatai pešasi, vienas žodis - bnews.
2018-03-09
+7
Atsakyti
niekas jūsų negerbia
šiukšle tu, puvėsi, šūde.

drauge gabija, jis pederastas. aš jus galiu išpisti nerealiai o jis negali jūsų padaryt.
2018-03-09
-5
Atsakyti
Anonimas
Ispuvelius issitrauk
2018-03-09
-1
Atsakyti
RYTFANIS
ZF PARODO KAD ŽK 0??

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
-6
Atsakyti
Valdas
Lažybų kontoros turkus laiko favoritais,iš dalies jie teisūs,labai gerą žaidimą demonstruoja Fenerbache

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
-4
Atsakyti
djgaffer
Šaras išukdė žaidėjams nugalėtojų mentalitetą,ko nesugebėdavo padaryti dauguma prieš tai buvusių trenerių.Jei anksčiau prieš stipriausius varžovus komanda vykdavo žaisti,kad kuo mažiau pralaimėti,tai dabar tik dėl pergalės kovoja.O Ulia mldc,gerą interviu davė,viską plačiai papasakojo.Gerai būtų jį dar metams išlaikyti,bet bus nelengva.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
-1
Atsakyti
antanas
Krw jis kazkoks pabaisa. I issigimeliu cirka toki

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
-8
Atsakyti
as
Mldc Adatele :)
2018-03-09
-4
Atsakyti
basketnews
Daug susieja su zalgiriu pats miklovas kalbina zalgiriecius rubinei po runktyniu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
+8
Atsakyti
zalgirio diena
Ketvirtadieni penktadieni visi portalai apie zalgiri kuria straipsnius trenerius varzovus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
+2
Atsakyti
fantastiska
Basketnews tiek vakar tiek siendien traipsnius deda zalgirio kovos eurolygos diena

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
+6
Atsakyti
ZF
Pagarba visai Žalgirio komandai, visi šie straipsniai apie žalgirį tiesiog nutildo ryto fanus ir tiesiog įrodo Žalgirio absoliutų dominavimą.
2018-03-09
+2
Atsakyti
Valdas
Na šiandien laimėti būtų gerai,nes pralosus kitą savaitę laimėti prieš baskus išvykoje,nedaug šansų,ir Maccabi,jei chimki įveiktų,tai jau liptų ant kulnų mums,na didelės sėkmės prieš Fenerbache žalgiriui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
-10
Atsakyti
kunigas
Pagarba bet daugiau kiausinius rodyk per eurolyga o ne tik lkl

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
+2
Atsakyti
Pagarba
Ulanovui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Edgaras Ulanovas

Edgaras  Ulanovas
Edgaras  Ulanovas
MIN: 27.22
PTS: 7.92 (64.16%)
REB: 4.42
AS: 2.33
ST: 0.58
BS: 0.46
TO: 1.13
GM: 24