Nuotr.: Lapresse – Scanpix
Nuotr. Lapresse – Scanpix
  • 32 naudingumo balus surinkęs „Crvena Zvezda“ gynėjas Feldeine'as tapo Eurolygos savaitės MVP

  • Antrąją vietą užėmė Švedas, trečiąją – Pierre'as Jacksonas, o 4-5 pozicijas pasidalino Riversas ir Campazzo

  • Artūras Gudaitis blokavo 3 metimus ir pagal šį rodiklį buvo nepralenkiamas

  • Gudaitis vidutiniškai blokuoja po 1,1 metimo ir Eurolygoje užima ketvirtąją vietą

Naudingiausiu Eurolygos savaitės krepšininku tapo 32 naudingumo balus surinkęs Belgrado „Crvena Zvezda“ gynėjas Jamesas Feldeine’as.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
19,8
Pataiko: 19,8
Taiklumas: 52,8%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Jordan Theodore

Amerikietis laimėtose rungtynėse su Valensijos „Basket“ per 28 minutes pelnė 30 taškų (4/8 dvit., 4/6 trit., 10/11 baudos), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius bei išprovokavo 6 pražangas.

Antroje vietoje su 29 naudingumo balais liko Aleksejus Švedas, trečioje – Pierre’as Jacksonas (28), o 4-5 vietas pasidalino po 27 naudingumo balus surinkę K.C. Riversas bei Facundo Campazzo.

Taip blokuotų metimų lyderių atsidūrė Milano „AX Armani Exchange“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis. Lietuvis blokavo tris varžovų metimus ir pirmąją vietą pasidalino su Walteriu Tavaresu.

Gudaitis šį sezoną vidutiniškai blokuoja po 1,1 metimo ir pagal šį rodiklį Eurolygoje užima ketvirtąją vietą. Daugiausiai blokų atlieka Bryantas Dunstonas ir Tavaresas (vid. po 1,7).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.