Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix
  • „Knicks“ iškart po reguliaraus sezono pabaigos atleido trenerį Jeffą Hornaceką

  • Klubo vadovai treneriui šią žinią pranešė tuoj pat po pergalės Klivlande
  • Įvardijami keturi kandidatai, galintys perimti „Knicks“ vairą. Tarp jų – ir „Daruššafaka“ treniruojantis Davidas Blattas

Niujorko „Knicks“ atleido vyriausiąjį trenerį Jeffą Hornaceką, skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski. Klubo vadovai savo sprendimą treneriui pranešė po paskutinių reguliaraus sezono rungtynių su Klivlando „Cavaliers“, kuomet treneris ruošėsi kelionei į Niujorką.

Hornaceko kontraktas turėjo galioti dar vienerius metus. „Knicks“ atleido ir vyriausiojo trenerio asistentą Kurtą Rambisą.

Per du sezonus „Knicks“ komandoje Hornacekas ekipos nė karto neatvedė į NBA atkrintamąsias, o  pasirodymą po reguliaraus sezono ekipa baigė jau penktąjį kartą iš eilės. 

Praėjusį sezoną klubas surinko 31 pergalę ir 51 nesėkmę, o šį sezoną laimėjo 29 rungtynes bei suklupo 53 kartus. Paskutines reguliaraus sezono rungtynes treneris su „Knicks“ laimėjo Klivlande 110:98.

ESPN skelbia, kad tarp kandidatų perimti „Knicks“ vairą yra buvęs Klivlando „Cavaliers“, o dabar Stambulo „Daruššafaka“ treneris Davidas Blattas, anksčiau „Grizzlies“ ekipoje dirbęs Davidas Fizdale’as, Markas Jacksonas, kuris iki 2014 metų dirbęs „Golden State Warriors“ komandos treneriu ir Jerry Stackhouse'as, šį sezoną dirbęs Toronto „Raptors“ dukterinėje komandoje NBA Plėtojimosi lygoje.

Pabrėžiama, kad „Knicks“ ketina susisiekti su šiais strategais.

Šio sezono viduryje „Knicks“ dėl traumos prarado savo žvaigždę Kristapą Porzingį. Jis ant parketo sugrįš tik įsibėgėjus kitam sezonui.

Reguliaraus sezono metu permainų trenerio poste ėmėsi dar trys komandos: Milvokio „Bucks“, Fynikso „Suns“ ir Memfio „Grizzlies“.

Komentarai:
kunigas
PAGALIAU !!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-12
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
32,5
Pataiko: 32,5
Taiklumas: 50,4%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 45
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: Kristaps Porzingis