Nuotr.:
  • Giannakopoulos pasiūlė Eurolygos vadovybę rinkti klubams

  • Lyga teigia, jog tokia tvarka prieštarautų jos nuostatams

  • „Panathinaikos“ vadovai taip pat kvestionuoja Eurolygos finansinę politiką

  • Bertomeu Eurolygos vadovo pareigas eina nuo 2000 metų

Penktadienį įvyko Eurolygos valdybos posėdis, kuriame buvo aptariami visi su Atėnų „Panathinaikos“ klubu ir jo savininku susiję klausimai. Kaip pranešama, šiame susitikime Graikijos čempionų klubo vadovai pasiūlė klubams rinkti lygos vadovą.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
78,9
Pelno taškų: 78,9
Taiklumas: 46,2%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 96
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Nick Calathes

Pati Eurolyga atmeta tokią galimybę, nes ji neatitinka lygos nuostatų.

„Tokioje kompanijoje rinkimų būti negali. Klubai gali skirti ir atleisti valdžią bet kuriuo metu, bet apie tai turi būti vykdomos diskusijos. Giannakopoulos nori visus atleisti, bet nė vienas kitas klubas šiuo klausimu nepasakė savo nuomonės“, – „Eurohoops.net“ teigė Eurolygos šaltinis.

„Panathinaikos“ klubo šaltinių teigimu, komandos vadovas Dimitris Giannakopoulos susitikime akcentavo neetišką lygos elgesį su juo ir jo šeima.

Graikijos čempionų klubo savininkas taip pat paminėjo lygos finansines problemas – neproporcingas pajamas ir išlaidas, nors Eurolyga yra nurodžiusi, kad iš rėmėjų gauna 40 milijonų eurų.

Giannakopoulos teigimu, Eurolygos finansų valdymas yra nesėkmingas, todėl turi būti skelbiamas konkursas į lygos vadovo postą.

Dabartinis Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu Eurolygos vadovo pareigas eina nuo 2000 metų. 2009 katalonas tapo Eurolygos tarybos pirmininku, o nuo 2011 metų užima lygos prezidento pareigas.

Komentarai:
Klajoklis
I kokia FIBA... Sitas ziurkius i Eurolygos kisene nusitaike, pakeisti Jordi svajoja ir px krepsinis, teisejai ir "skriaudziama" komanda tada bus..
2018-04-12
+4
Atsakyti
Pasirinkimas
Nu tai eik i FIBA.Kiek galima cia verkt...
2018-04-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.