Komentarai:
Gvidas
Jei Žalgiris nepaklius, atrodys abydna, bet juk ir tokia komanda kaip Pao arba Real, taipogi kažkuri iš jų sustos tam pačiam taške. Tad pasiekta belekokiu atveju daug. Bet kažko viduj tikiu, kad Žalgiris žengs tolyn. Žaidėjai gal ir be patirties atkrintamųjų, bet alkani ir tikiu, kad atiduos visas jėgas. Galbūt kai kuriem iš jų, tai pirma ir paskutinė galimybė. Kas žino kaip toliau karjera klostysis, pasuks, tad kodėl nepamėginus atiduot visko ir nepratesus įspūdingo sezono.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-15
+4
Atsakyti
asgaf
kuo didziausios sekmes zalgiriui kovoje su oly, favoritai kaip ir aiskus, bet manau jeigu zalgiris su Saru priesaky zais taip kaip moka geriausiai, tikrai gali nugaletu oly, sioje serijoje daug kas priklausys nuo sekmes.

Karydas: 3-1 laimės „Baskonia” ? Drasus spejimas, sakyciau 3-2. Vienintele pora CSKA ir CHIMKI kaip ir aiskus nugaletojas, kituose poruose vyks arsi kova
2018-04-15
-1
Atsakyti
djgaffer
sportalas.com lygio ekspertai čia šitie.. prieš sezoną Žalgiriui irgi ten 15-16 vieta prognozuota, ane?
2018-04-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.