Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Jau antradienį Eurolygoje startuos turnyro atkrintamosios varžybos, kuriose kovą dėl titulo pratęs aštuonios komandos, o tarp jų ir Kauno „Žalgiris“.

Lietuvos čempionai rimtai patriukšmiavo patekę tarp pirmojo aštuntuko, tačiau viskas tuo gali nesibaigti – taip mano trys iš šešių Eurolygos strategų, prognozuojantys sensacingą žalgiriečių triumfą serijoje su Pirėjo „Olympiakos“.

„Žalgiris“ laimės 3-1 dėl savo alkio“, – pabrėžė buvęs žalgiriečių strategas Joanas Plaza, dabar besidarbuojantis Malagos „Unicaja“ klube.

„Žalgiris“ nugalės ketveriose rungtynėse. Jie – netikėtas sezono atradimas ir galvoju, kad jie gali nustebinti laimėdami Graikijoje“, – savo spėjimą pareiškė Valensijos „Basket“ strategas Txusas Vidorreta. 

„Žalgiris“ laimės 3-2. Sezono siurprizas“, – sakė Stambulo „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas.

Tel Avivo „Maccabi“ klubo vairininkas Nevenas Spahija taip pat mano, jog serijoje gali prireikti visų penkerių rungtynių, iš kurių galiausiai kaip nugalėtoja išeis „Olympiakos“.

„Bus labai įdomi serija, bet, manau, „Olympiakos“ laimės dėl savo patirties ir namų aikštės pranašumo“, – teigė jis, spėjęs 3-2 rezultatą graikų naudai.

„Olympiakos“ triumfas 3-1, – prognozavo Milano „AX Armani Exchange“ specialistas Simone Pianigiani. – Jie yra labiau patyrę ir žino, kaip reaguoti tokiose situacijose ir net prieš tokias kokybiškas ir entuziastingas komandas kaip „Žalgiris“.“

Bambergo „Brose“ vadovaujančio Lucos Banchi manymu, „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijoje intrigos nebus – Pirėjo ekipa nugalės 3-0.

„Esu tikras, jog „Olympiakos“ į šią seriją žengs su tikruoju savo veidu. Tai – komanda, kuri stebino mane eilę metų dėl savo stiliaus ir gynybos“, – pareiškė jis.

Komentarai:
Spectre
Nu as pvz manau kad laimes zalgiris bet tikrai ne del tu 2 varzybu su oly, o del viso sezono. Nemanau kad zalgiris tokie ispudingi, o labiau manau kad oly nebe tokie geri

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
+2
Atsakyti
Djdageris
Svyturys labai neaiskiixdelioja mintis, tas pats kas as paskyciau db jam, top16 be pergaliu likdavo net kartais arba vistiekcpaskutinene komanda grupeje, tai ka db pasakytum realui?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
+3
Atsakyti
Djdageris
Priciom cia tas top 16? Top 16 ankaciau kai budavo tai ne playoffai jei ka:) tai ir sako zmogus jog visada tie kurie prognozuodavo zalgiriui vietas kazkokias austaideriu tai tai ir budavo, arba i top 16 neisedavo arba likdavo iseja 15-16. Is 24 komandu ir ekspertai daug metu viska teisingai nustatydavo kokios zalgirio galimybes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
-2
Atsakyti
Aha jau vartausi kulversciais :D Kokius tu visus metus turi omeny jeigi tik 2 metai kaip 16 komandu naujam formate zaidzia? Iseidavo jie i ta top16 ir ramu tai ka kitoms komandoms pasakytum kad ir pvz Barselona ?
2018-04-17
+1
Atsakyti
rx
Zalgiris laimes. nzn ar 3-2 ar 3-1, bet laimes. Zalgiris savo komandoj turi didziausia dabartiniu laiku Europos krepsinio kovotoja (Sara) ir jis zino kaip laimeti.

Taip - jei skaiciuojant matematiskai (ir logiskai) Oly stipresni. Bet logiskai Zalgirio net neturi buti TOP8, bet jis ten yra. Taigi logika neveikia. Cia bus dar viena filmo verta istrorija "from zero to hero".

Ar 2004 olimpinese mes galejom laimeti pries USA? Ne. Bet laimejom. Beveik 2 kartus.. (kai pralosem Saras padare viska kad laimeti, tiesiog kiti suklydo).

Netgi ryto fanai turetu tai suprasti ir gerbti sitai - jei ne Jasikevicius nebutu Rytas iskiles tai senais 2000 laikais ir aplenkes Zalgirio keliem metam.. Saras pakele Ryta auksciau Zalgirio. Ir paskui buvo genijus visur kur ejo.

Tikiu Zalgiris laimes serija. Sekmes ir gero krepsinio visiems!
2018-04-17
-4
Atsakyti
lenovoŽalgirio šansai daugiau teoriniai. Su visa pagarba Žalgirui bet čia jau visai kitas lygis. Iki šiol vykusiuose dvikovose oly negalėdavo verstis pilna sudėtimi prieš Žalgirį. Playof visi oly žaidėjai sveiki turintis milžinišką patirtį. Va čia gali sužaisti psichologinis faktorius kurios gali slėpti Oly. Neginčijamas favoritas oly nors du kartus pralaimėjo turės patvirtinti savo vardą o Žalgiris tiesiog žais savo žaidimą jiems jau nereikia nieko irodynėti--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Man atrodo tu nesupranti ka reiskia "teoriniai". As nemanau laimesim serija... Oly stipresne, turtingesne, daugiau patyrus ir namuose zaidzianti komanda. Sansai zemi, bet mes juos nugalejom du kartus, esame atkrintamosiuose ir netgi aplosem abi komandas stovincias virs ju lenteleje. Tereikia paziureti i lazybu kontoru skiriamus sansus - nedideli, bet jie is to pinigus daro ir jeigu sako kad sansu yra - reiskia ju yra.
2018-04-17
-3
Atsakyti
Linas
Gerai anonas suvarte svyturi:DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
-9
Atsakyti
Anonimas
ir tu tik vienas sakysi, o cia visa mase eksreptu taip teigia, nu ten vienas pasako 14 bus o liko 11 kokie, nu jo reikia tiklsumo tau, esme buvo ekspretu nuomone kad playofai nesisviecia ir visus metus taip ir budavo, vis del to geriau ir lik prie salto alaus ir sofos ir komentavimo komentaruose, o ekspertam palik ekspertauti :) nedaug truko ir tu butum tapes ekspertu
2018-04-17
+1
Atsakyti
Anonimas
mazai truko, tai pat kaip zalgiriui siais metais mazai truko kad laimetu eurolyga :) tokie pareiskimai isvis nuliniai, nedaug truko, galejo buti, vos vos
2018-04-17
-4
Atsakyti
Na suklydo ne viena karta jau ir praeita sezona mazai truko iki top8 :) Ten irgi sake kad bus paskutiniai o ir siaip tu "ekspertu" nuomones 0 sveiku. Klysta ir netgi labai daznai as irgi pasakysiu dar sezonui neprasidejus kitam kad CSKA tarkim laimes eurolyga jeigu taip nutiks busiu pats geriausias ekspertas :D
2018-04-17
+2
Atsakyti
Anonimas
esme tame jog ekspertai kurie prognozuodavo zalgiriui autsaideriu vieta eile metu neklysdavo, o viena karta suklydo ir jau taip kalbama kaip apie tendencija :)
2018-04-17
-1
Atsakyti
Nezinau kodel 20 metu ar kiek tu cia skaiciuosi bet jeigu ir uzimdavo 15-16 vietas iki ju reikejo dar pakovoti gi sis naujas formatas tik 2 metus kolkas :) I top16 papulti jau buvo gerai kas negerai? Top16 komanda kad ir paskutine 16 vistiek top16 ir tai jau pasiekimas o dabar netgi top8 viskas gerai.
2018-04-17
Atsakyti
Anonimas
Turejo, tai blem 20 metu ir uzimdavo ta 15-16 vieta o kartais nei tos. Sorry ekspertai suklydo vienerius metus del zalgirio vietos

Eurolygoje, o pries tai du desimtmecius gerai prognozavo jog autsaideriai bus. Kalkit prie kryziaus dabar ekspertus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
-1
Atsakyti
Ai teoriniai jus teoriniai kaip ir Zalgiris 16-15 vieta lenteleje turejo uzimti. Na kodel jau jie negali laimet? Juk ir siaip laimejo jau pries juos. Viena pergale lai isvykoje paima ir tuomet jau bus karsta Oly. Beje ir dabar negales jie visa pilna sudetim zaisti.
2018-04-17
+11
Atsakyti
Žalgirio šansai daugiau teoriniai. Su visa pagarba Žalgirui bet čia jau visai kitas lygis. Iki šiol vykusiuose dvikovose oly negalėdavo verstis pilna sudėtimi prieš Žalgirį. Playof visi oly žaidėjai sveiki turintis milžinišką patirtį. Va čia gali sužaisti psichologinis faktorius kurios gali slėpti Oly. Neginčijamas favoritas oly nors du kartus pralaimėjo turės patvirtinti savo vardą o Žalgiris tiesiog žais savo žaidimą jiems jau nereikia nieko irodynėti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-17
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.