Paskutinė Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ kaktomuša „Betsafe–LKL“ reguliariajame sezone tapo švente daugiau nei 10-čiai tūkstančių į areną susirinkusių sirgalių.

LKL kūrybinė komanda kartu su vedėju Hariu Zenkovu priešakyje pasivaikščiojo arenos koridoriais, pabendravo su sirgaliais ir uždavė kelis ne kasdienius klausimus.

Kuri komanda ir kokiu rezultatu laimėtų „Betsafe–LKL“ finalo seriją? O jei rungtynių rezultatas būtų lygus, o jūs būtumėte vienos iš komandų treneris, kuriam žaidėjui skirtumėte lemiamą derinį?

„Songaila labai geras užtvaras stato, mačiau, kad Maskoliūnas dar reguliariai sportuoja, manau, gerai išeitų iš užtvaros ir pataikytų tritaškį“, – atsakė Ervinas Kvitkauskas, LKL studijos vedėjas, kuriam dažniau tenka prašyti interviu, o ne jį duoti.

LKL TV komanda siūlo pasižvalgyti po „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynių užkulisius ir grįžti į praėjusio penktadienio rungtynes Kaune.

Komentarai:
blet kawianski net iš mordų
urodai. jiems bobos neduoda, tai jie pisa vienas kitą pro šikną
2018-04-18
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.