Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Dar vienas Lietuvos talentas nusprendė užpildyti paraišką šių metų NBA naujokų biržai. Šįkart tokį sprendimą priėmė Kėdainių „Nevėžio“ garbę šiuo metu ginantis Tadas Sedekerskis.

Tadas Sedekerskis

Tadas  Sedekerskis
Komanda: Kėdainių Nevėžis
Pozicija: SF
Amžius: 20
Ūgis: 205 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Neringa, Lietuva

Šią informaciją paskelbė ESPN apžvalgininkas Jonathanas Givony, apžvelgiantis perspektyvius NBA naujokų biržos krepšininkus. Specialisto vertinimu, yra tikimybė, kad lietuvis savo pavardę išgirstų antrojo rato pabaigoje.

Šis sezonas Sedekerskiui yra kupinas išbandymų. Iš pradžių Vitorijos „Baskonia“ jį skolino Burgoso komandai, kuri rungtyniauja Ispanijos pirmenybėse, tačiau ten Sedekerskio karjera nesusiklostė.

Tuomet 20-metį puolėją kelias nuvedė į Kėdainių „Nevėžį“. „Betsafe-LKL“ pirmenybėse jis vidutiniškai pelno po 9,3 taško ir atkovoja po 4,4 kamuolio.

Kiek anksčiau skelbta, kad paraišką naujokų biržai užpildė ir karjeros sezoną žaidžiantis Laurynas Birutis.

Komentarai:
As
Nera blogas, bet su ta Ispanija susikniso

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-20
+7
Atsakyti
Toli dar
Cia del reklamos ,parodyti ,kad toks yra ir dar gyvas ,bet realiai feisas geresnis nei zaidimas . Dar toli plaukti.
2018-04-19
+3
Atsakyti
r
Turbut ne i ten parase . Ne NBA , o NKL. :D
2018-04-19
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.