Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Ispanijos krepšinio rinktinės treneris Sergio Scariolo gali gauti darbą gimtojoje Italijoje. Jį savo gretose norėtų matyti Turino „Fiat“ klubas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
21,6
Pataiko: 21,6
Taiklumas: 51,7%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Lamar Patterson

Kaip praneša Italijos žiniasklaida, klubui vadovaujantis prezidentas Antonio Forni ir jo šeima žavisi Scariolo ir jau yra paruošę sutartį garsiajam treneriui.

Scariolo nėra treniravęs jokio klubo nuo 2013-14 metų sezono, kuomet darbavosi Vitorijos „Baskonia“ komandoje.

Italijos žiniasklaidos teigimu, „Fiat“ klubas turėtų gauti vardinį kvietimą dalyvauti kitų metų Europos taurės turnyre. Tokį kvietimą klubas gavo ir šį sezoną.

Šiuo metu Turino komanda Italijos čempionate užima vienuoliktąją vietą.

Klubas tikisi, jog nuo 2019-20 metų sezono, kuomet persikels į naują, didesnę areną, klubas turėtų gauti ilgiau trunkančią licenciją Europos taurės turnyre.

Šį sezoną Turino komandoje žaidžia tokie pajėgūs krepšininkai Sašą Vujačičius, Trevoras Mbakwe, Lamaras Pettersonas ir Diante Garrettas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.