Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos Atėnuose susitiko su FIBA atstovu Patricku Baumannu, o po to graikas atskleidė, kad sprendimas iš Eurolygos keltis į FIBA Čempionų lygą dar nepriimtas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
19,8
Pataiko: 19,8
Taiklumas: 54,1%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Nick Calathes

„Galutinis sprendimas bus tuomet, kai mes su Čempionų lyga pasirašysime sutartį. Kad tai neįvyktų, Eurolygoje turi pasikeisti valdyba, komandos turi peržiūrėti tam tikrus dalykus. Mes jau suplanavome savo susitikimą Belgrade“, – sakė Giannakopoulos.

Prieš kurį laiką savininkas pareiškė, kad „Panathinaikos“ paliks Eurolygą. Jis nuolat kritikavo lygos vadovą Jordi Bertomeu, taip pat reiškė nepasitenkinimą teisėjais.

Vakar Eurolyga išplatino pareiškimą, kuriame skelbiama, kad 10 A licencijas turinčių klubų vadovybės laikosi bendros nuomonės, jog „Pao“ savininko pareiškimai prasilenkia su sportine etika ir pamina bendradarbiavimo principus.

Giannakopoulos duodamas interviu abejojo, ar visos komandos apskritai skaitė šį pranešimą.

„Kai matai, jog kažkas susimovė, tuomet turi apsvarstyti visus variantus. „Panathinaikos“ reikia to turnyro, kuris būtų vertas mūsų fanų. Buvo sudaryta komandų sutartis, bet aš abejoju, ar jos išvis skaitė Eurolygos pranešimą. Noriu būti gerbiamos organizacijos dalimi. Čempionų lyga egzistuoja jau trejus metus ir deda didelius žingsnius į priekį. Su „Panathinaikos“ lyga augtų dar greičiau“, – kalbėjo „Pao“ savininkas.

Vakar paskelbtame Eurolygos pranešime taip buvo rašyta, kad klubai kartu su pirmenybių vadovybe ketina pradėti teismų procesą dėl Giannakopoulo suduoto smūgio Eurolygos prestižui tarptautiniame kontekste. 

Pabrėžiama, kad istorinis ir vienas garsiausių Eurolygos klubų bei jo sirgaliai neturi kentėti dėl kontraversiškų vieno žmogaus sprendimų, darančių žalą klubui.

Viešą pranešimą pasirašė visi 10 A licencijas turintys klubai, įskaitant ir Kauno „Žalgirį“.

Graikijos čempionų ekipos savininkas jau kurį laiką viešai keiksnoja Eurolygos prezidentą Jordi Bertomeu, savo „Instagram“ paskyroje nevengia iš jo tyčiotis ir netgi lyginti su nacių diktatoriumi Adolfu Hitleriu.

Komentarai:
djgaffer
Gerai,kad kelia triukšmą.Bet kad staiga pasikeis EL vadovybė,tai tegul pasvajoja.Taip staigiai niekas nevyksta,todėl greičiausiai eis į ČL.Tik įdomu,kaip jam seksis pritraukti gerus žaidėjus į komandą,kuri žaidžia ne stipriausioje Europos lygoje.O tada gal supras,ką padarė,kai ir rėmėjai nusisuks.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
-3
Atsakyti
Jurgis
O jis ten su cizu kairej rankoj?
2018-05-04
-6
Atsakyti
Labarbar
Pakazuxa cigoniska jis man! Kaip boba kuri nezino kam duoti. Slykstesnio padaro nuo vainausko laiku krepsinyje jau seniai teko regeti. Klounas, jam su pisdabolais is los-prienu vienas makles tik sukti, vienas kitiems tike butu!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.