Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ komandai patekus į Eurolygos finalo ketverto varžybas, jau dabar tampa aišku, kad gegužės 18–20 d. Belgrade vyksiančiose svarbiausiose sezono kovose netrūks žalgiriečius palaikysiančių sirgalių iš Lietuvos.

Šį sezoną metamos baudos

78%
15,9
Pataiko: 15,9
Taiklumas: 77,8%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Brandon Davies

Eurolygos skelbtoje apklausoje, skirtoje sužinoti bilietų poreikį finalo ketverto rungtynėms, „Žalgirio“ gerbėjai dalyvavo itin gausiai. Galiausiai paaiškėjo, kad bilietų paklausa į „Žalgirio“ aistruoliams skirtus sektorius net kelis kartus viršija Eurolygos suteikiamą pasiūlą.

Eurolygos finalo ketverto bilietų prekyba į „Žalgirio“ sirgalių sektorius prasidės penktadienį, gegužės 4 d., 14.00 val. Juos bus galima įsigyti internetinėje svetainėje Žalgiris.lt bei „Žalgirio“ arenos kasoje.

Šių bilietų kiekis itin ribotas, kadangi Eurolyga į finalo ketvertą patekusiems klubams rezervuoja tik dalį vietų. Kauno „Žalgiris“ deda visas pastangas tam, kad užtikrintų kuo palankesnes sąlygas komandos sirgaliams stebėti rungtynes. Kitoms komandoms atsisakius dalies savo bilietų, jie bus pasiūlyti „Žalgirio“ gerbėjams. Informaciją apie galimus papildomus bilietus Eurolyga pateiks anksčiausiai po gegužės 7 d.

Kauno „Žalgirio“ gerbėjams, ieškantiems būdų nuvykti į Belgradą palaikyti savo mylimos komandos, puikią žinią turi DELFI ir „Kidy Tour“: į Eurolygos finalo ketvertą skris net du „Žalgirio“ gerbėjų lėktuvai.

Kelionės su „Kidy Tour“ kaina prasideda nuo 999 eurų. Ketvirtadienio popietę buvo pradėta prekiauti bilietais į rungtynes. Tuoj buvo iššluoti dviejų sektorių bilietai, o galimybę pirkti likusių sektorių bilietus buvo blokuota.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė, kad komandą labai nudžiugino žinia apie atvyksiantį palaikymą.

„Viso sezono metu „Žalgirio“ sirgaliai mus stūmė į priekį ir buvo tikras užnugaris, kuriuo galėjome pasitikėti. Tai, kas dėjosi „Žalgirio“ arenoje per ketvirtfinalio mačus, buvo fantastika. Neabejoju, kad nerealaus palaikymo sulauksime ir Belgrade.

Žengti į aikštę finalo ketverte ir tribūnose išvysti žalias-baltas spalvas – lyg dar vienas svajonės išsipildymas. Tai tikslas, kurio visa komanda kryptingai siekė ne vieną mėnesį. Patikėkite, komandą aistruolių palaikymas tikrai įkvepia“, – tikina Jasikevičius.

Daugiau informacijos apie tiesioginio skrydžio ir bilietų paketus: https://www.kidytour.lt/skrisk-su-kidy-tour-i-belgrada.

Komentarai:
Uno
apacioj klounuikoks skirtumas pigu ar brangu tau ? vistiek tu neipirktum, viskas beveik isparduota jau ,neturi pinigu tai sedek ramiai,yra kas gali sau leisti tas ir skrenda,paprastam lietuviui gal ir labai brangu ,bet yra zmoniu kurie uzdirba ,yra emigrantu kurie atskrido vien del ketvirfinalio i kauna , labai sveikinu tuos zmones kurie ten bus ,l.


kvaily, krepšinio elitizavimas yra nieko gero pačiam krepšiniui, o ypač klubinei komandai. ir tai klubams sunku atsikirst, kad mokesčių mokėtojų pinigais mokamos algos amerikiečiams. jei tie mokesčių mokėtojai dar ir neturės net teorinių šansų pažiūrėti rungtynių, tai bus sakoma, kad tegul tas elitas ir išlaiko tas klubines komandas.

o 1000e yra lupikavimas ir dar +žiaurus. ir čia net ne finalas ar pusfinalis.

pats važiuosiu į Belgradą, nors bilietų ir neturiu. mėginsiu vietoj žiūrėt.
2018-05-05
-10
Atsakyti
nebutu lietuviai,uzvirint pelniuko progos nepraleis.uz skrydi ir bilietus stukele(kai i turkija ar egipta skraidina uz 400 su all inclusive).dar ok jei vietos butu normalios,bet greiciausiai pacios pigiausios kurnors palubes kampe.dabar pigiausi bilietai oficialioj svetainej eina ~400,uz 500 jau neblogos vietos.jei labai taupant,yra sansu ir vietoj pigiau pasiimt is antru ranku,bet cia jau nuotykis :)
2018-05-04
+2
Atsakyti
apacioj klounui
koks skirtumas pigu ar brangu tau ? vistiek tu neipirktum, viskas beveik isparduota jau ,neturi pinigu tai sedek ramiai,yra kas gali sau leisti tas ir skrenda,paprastam lietuviui gal ir labai brangu ,bet yra zmoniu kurie uzdirba ,yra emigrantu kurie atskrido vien del ketvirfinalio i kauna , labai sveikinu tuos zmones kurie ten bus ,labai tikiuosi ,kad ju bus daug :) labai pavydziu jiems,bet pamatyti sirgaliu jura per tv bus nerealiai geras jausmas ,buvo ir 1999 buvo ir dabar bus.
2018-05-04
Atsakyti
Kosminės pinigų sumos. Neverta tiek mokėti sporto funkcijonieriams už bilietus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.