Nuotr.: Sputnik-Scanpix
Nuotr. Sputnik-Scanpix
  • „Unicaja“ bandymas prisivilioti Ericką Greeną gali reikšti galimą Nemanja Nedovičiaus išvykimą

  • Ispanijos klubas Greenui siūlytų 750 tūkst. eurų metinį atlygį

  • Andalūzijos komanda taip pat domisi Thomu Walkupu ir Kyle'u Kuricu

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimai, kurie skalambijo apie Malagos „Unicaja“ lyderio Nemanja Nedovičiaus persikėlimą į Milano „AX Armani Exchange“ ekipą. Panašu, jog andalūzai ruošiasi tokiems pokyčiams.

Erick Green

Erick  Green
Erick  Green
MIN: 24.58
PTS: 14.39 (58.06%)
REB: 1.68
AS: 1.71
ST: 0.75
BS: 0.04
TO: 1.04
GM: 28

Portalas „Eurohoops“ praneša, jog „Unicaja“ vadovų akys nukrypo į Valensijos „Basket“ lyderį Ericką Greeną. „Unicaja“ amerikiečiui siūlys 750 tūkst. eurų metinį kontraktą, kuris yra šiek tiek mažesnis nei dabartinė Nedovičiaus sutartis.

Tiesa, Valensijos ekipa turi teisę atmesti Malagos klubo pasiūlymus, mat Greenas laisvuoju agentu po šio sezono dar netaps.

Eurolygoje Greenas šį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 14,4 taško, atkovodavo po 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Unicaja“ dominančių krepšininkų sąraše taip pat figūruoja Kyle‘o Kurico ir Thomo Walkupo pavardės. Pastarasis domina ir Kauno „Žalgirio“ klubą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
79,6
Pelno taškų: 79,6
Taiklumas: 45,2%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 99
Blogiausias pasiekimas: 53
Daugiausia pelno: Nemanja Nedovic