Nuotr.: AFP – Canpix
Nuotr. AFP – Canpix

Toronto „Raptors“ klubą antrus metus iš eilės eliminavo Klivlando „Cavaliers“. Eliminavo taip, kad Kanados krepšininkai neturėtų didesnių galimybių – sausu rezultatu 0-4.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,2
Pelno taškų: 111,2
Taiklumas: 47,2%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 133
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: DeMar DeRozan

Praėjusią naktį Dwane’o Casey auklėtiniai ketvirtajame mače Ohajuje LeBrono Jameso vedamai komandai nusileido 93:128 ir tapo aišku, kad „Cavs“ be didesnių problemų kanadiečius pašalins antrus metus iš eilės.

Tiek praėjusio sezono, tiek ir šio nesėkmę su komanda išgyveno ir lietuvis Jonas Valančiūnas. Po pralaimėjimo, kuris baigė dar vieną jo sezoną su „Raptors“ uteniškis centras neslėpė nusivylimo tokia baigtimi.

„Užknisa. Blogas jausmas. Nežinau, ką pasakyti. Pralaimėti 0-4 tikrai užknisa. Praėjęs sezonas, šis sezonas… Turime būti pasiruošę pergalėms, pasiruošę dideliems dalykams. Galbūt mes nebuvome tam pasirengę? „Cavaliers“ pergalės ir konferencijos finalo norėjo labiau nei mes“, – sakė JV.

Paskutinėse sezono rungtynėse Valančiūnas produktyviai išnaudojo jam skirtą laiką. Valančiūnas kilo nuo atsarginių suolo, ant parketo praleido 16 minučių ir per jas pelnė 18 taškų (7/14 dvit., 4/6 baud. met.), taip spėdamas tapti rezultatyviausiu „Raptors“ žaidėju.

Visgi Casey komandai šįkart vėl pritrūko lyderių indėlio – Kyle’as Lowry pelnė 5 taškus, pataikydamas 2 metimus iš 6, o DeMaras DeRozanas mačą baigė su 13 taškų.

„Raptors“ reguliariajame sezone karaliavo Rytų konferencija, o jų rezultatas buvo antras geriausias visoje lygoje. Vis tik tai atkrintamosiose klubo negelbėjo.

„Tai veikiausiai susiję su psichologija, ne su krepšinio reikalais, – sakė Valančiūnas. – Atrodo, kad bandome kažką, bandome žaisti kietai, palaužti juos fiziniu žaidimu, palaužti juos gynyba, bet to nepadarėme. Kodėl? Nežinau, jei žinočiau, būčiau kažką daręs kitaip. Nežinau, kas nutiko.“

Valančiūno komentarai:

Komentarai:
kunigas
Gryzk i tevyne brangia - pazvejosim

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-08
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.