Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ baiginėjo seriją su Toronto „Raptors“ ir turėjo saugų pranašumą, o tuo metu trenerio Tyronno Lue pašauktas Rodney Hoodas nepanoro paklusti komandos vairininkui.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
28,2
Pataiko: 28,2
Taiklumas: 53,9%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 39
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: LeBron James

Iki ketvirtųjų serijos rungtynių pabaigos buvo likusios 8 minutes, o „Cavs“ triuškino oponentus 30 taškų persvara. Lue paliepė Hoodui aikštėje pakeisti LeBroną Jamesą, tačiau gynėjas su tuo nesutiko – jis nenorėjo žaisti vadinamųjų „šiukšlių“ minučių.

Taip krepšininkas rungtynėse ant parketo taip ir neišbėgo.

Skelbiama, kad šis Hoodo poelgis itin nepatiko visai komandai, o klubo direktorius Koby Altmanas dėl šio incidento susitiko su pačiu krepšininku ir laukė jo pasiaiškinimo.

„USA Today“ paskelbė, kad gynėjas dėl savo elgesio suspendavimo nesulauks.

ESPN paskelbė, kad, jų šaltinių duomenimis, krepšininkas dėl savo poelgio jaučiasi itin prastai ir ketina susitikus su komanda asmeniškai atsiprašyti visų jos narių.

Hoodas atkrintamosiose sužaidė 10 rungtynių. Jis vidutiniškai pelno po 4,6 taško, atkovoja po 1,4 kamuolio ir atlieka po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Tiek ziniu
Tokia vat ir atmosfera Cavsuose. Asmenine statistika rupi labiau nei komanda. Linkiu liudnos pabaigos zaidziant su Cemtics Komanda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.