Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šarlotės „Hornets“ turi naują vyriausiąjį trenerį. Juo tapo San Antonijaus „Spurs“ komandos trenerių štabe dirbęs Jamesas Borrego, skelbia ESPN.

Šį sezoną metamos baudos

75%
20,2
Pataiko: 20,2
Taiklumas: 74,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Kemba Walker

Oficialiai susitarimas turėtų būti pasirašytas dar šią dieną. Borrego su „Hornets“ savininku Michaelu Jordanu pirmąjį kartą susitiko prieš daugiau nei savaitę.

Paskutiniai „Hornets“ interviu vyko su Borrego ir Bostono „Celtics“ trenerio asistentu Jay Larranaga.

Borrego NBA iki šiol buvo vertinamas kaip vienas geriausių trenerių asistentų, o „Spurs“ komandoje Greggui Popovichiui jis padėjo du kartus – nuo 2003 metų iki 2010 metų ir nuo 2015 metų iki šio sezono pabaigos.

Specialistas taip pat dėl darbo kalbėjosi su Niujorko „Knicks“ ir Fynikso „Suns“.

Šarlotės komandoje Borrego pakeis Steve’ą Cliffordą, kuris buvo atleistas po praėjusio sezono. „Hornets“ užfiksavo 36 pergalių ir 46 pralaimėjimų rezultatą.

„Hornets“ dėl darbo  taip pat kalbėjosi su „Knicks“ papildžiusiu Davidu Fizdale’u, kitais dviem „Spurs“ asistentais Ettore Messina ir Ime Udoka bei Portlando „Trail Blazers“ trenerio asistentu Davidu Vanterpoolu.

Borrego nuo 2003 metų dirbo „Spurs“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Orlando „Magic“ trenerių štabuose. 2014-2015 metų sezono pabaigoje specialistas tapo laikinuoju „Magic“ vyriausiuoju treneriu.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.