Nuotr.:

Klivlando „Cavaliers“ gynėjas George‘as Hillas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Rytų konferencijos finalą pasitinka su itin geromis naujienomis – jis oficialiai įgijo aukštąjį išsilavinimą.

Indianos universitetą baigęs Hillas gavo išsilavinimą laisvųjų menų srityje. Gynėjas 2004-2008 m. taip pat gynė šio universiteto garbę krepšinio komandoje „Jaguars“.

Šiose atkrintamosiose Hillas labiausiai išsiskyrė serijoje su „Pacers“, kuomet vos tik grįžęs po traumos septintose serijos rungtynėse pelnė 11 taškų ir prisidėjo prie „Cavaliers“ triumfo.

Už tai jį gyrė ir komandos strategas Tyronne‘as Lue: „Jis buvo puikus. Jo patirtis yra neįkainojama. Jis yra buvęs konferencijos finale, kai gynė „Pacers“ garbę, taigi jis supranta, kas ir kaip yra šioje sezono stadijoje.“

Atkrintamosiose Hillas vidutiniškai renka po 9,8 taško, atlieka po 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 2,1 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
110,0
Pelno taškų: 110,0
Taiklumas: 47,5%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 140
Blogiausias pasiekimas: 79
Daugiausia pelno: LeBron James