Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Toronto „Raptors“ visai neseniai visgi galiausiai pasiryžo atleisti Dwane'ą Casey, o dabar JAV žiniasklaidoje pasklido viena iš galimų priežasčių, kodėl Kanados klubas priėmė šį sprendimą.

Šį sezoną metamos baudos

79%
17,5
Pataiko: 17,5
Taiklumas: 79,5%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: DeMar DeRozan

Skelbiama, kad Casey „Raptors“ vadovo Masai Ujiri po fiasko serijoje su Klivlando „Cavaliers“ pats prašė pratęsti kontraktą dar dvejiems metams. Toks trenerio elgesys itin nepatiko Ujiri, kuris, anot šaltinių, dar labiau pastūmėjo jį atleisti specialistą.

Casey buvo išspirtas nepaisant fakto, kad reguliariajame sezone „Raptors“ pasirodymas buvo geriausias klubo istorijoje. Maža to, NBA trenerių asociacija Casey apdovanojo garbingoje kategorijoje ir tapo metų strategu.

Vis tik Kanados ekipa ir vėl krito atkrintamosiose – konferencijos pusfinalyje nusileido Klivlando „Cavaliers“ klubui 0-4.

Casey „Raptors“ treniravo septynerius metus.

Komentarai:
Rexas
Jis vis tiek geriausias treneris, kuri turėjo Torontas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-15
+5
Atsakyti
...
abnaglėjo visiškai per 7 metus :) Anksčiau reikėjo mest von, ir rezultatai būtų kitokie
2018-05-15
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.