Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Kartu su Kauno „Žalgiriu“ pasirodymą Eurolygoje istoriniais bronzos medaliais užbaigęs Beno Udrihas puoselėja viltį tarpsezoniu vėl pakelti sparnus į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

35-erių veteranas tinklalapiui „Krepsinis.lt“ atskleidė besitikintis, jog puikus sezonas su laikinosios sostinės klubu padės jam atkreipti dėmesį į save iš už Atlanto. 

„Dabar karjeroje pagrindinis tikslas – pasirašyti sutartį su kuriuo nors NBA klubu. Kad ir minimalų kontraktą, būti mentoriumi įžaidėjo pozicijoje bei sužaisti keletą metų“, – savo ambicija dalijosi Udrihas, sutartį su „Žalgiriu“ turintis iki sezono pabaigos.

Slovėnas į Lietuvą atvyko gruodį po nesusiklosčiusios sezono pradžios Detroito „Pistons“ gretose. Rugsėjo pabaigoje atakų organizatorius pratęsė po praėjusio sezono pasibaigusį kontraktą su šia ekipa, bet prieš NBA startą buvo atleistas.

2016-2017 m. sezone jis per vienerias rungtynes vidutiniškai žaisdavo po 14 minučių, pelnydavo po 5,8 taško, atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,5 kamuolio.

Udrihas NBA rungtyniavo nuo 2004 metų, o per pirmuosius tris sezonus San Antonijaus „Spurs“ klube dukart tapo pirmenybių čempionu. Per savo karjerą JAV jis taip pat atstovavo Sakramento „Kings“, Milvokio „Bucks“, Orlando „Magic“, Niujorko „Knicks“, Memfio „Grizzlies“ ir Majamio „Heat“ ekipoms.

Šį sezoną Eurolygoje veteranas per 17 rungtynių vidutiniškai aikštėje praleido po 12 minučių, rinko po 3,1 taško, atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 1,5 kamuolio.

Komentarai:
O CIA TAI NAUJIENA
Jasikevicius tuoj skelbs kad udriha keicia snaiperiu is eurocup.
2018-05-22
+1
Atsakyti
Anonimas
i Kinija nebent
2018-05-22
-11
Atsakyti
Jonas
Kaskaip abejoju ar pats zalgiris ji pasiliktu kitam sezonui o jis svajoja apie nba nu nzn nzn

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
-1
Atsakyti
xminimalus kontraktas ar tik ne 300 tūkstančiu , gera alga už treniravimą jaunimo ir sėdėjimą ant suolo. žalgiris tokių pinigų negali pasiūlyti bet tokį darbą ir čia gali dirbti juolab, kad sakė nori būti treneriu , o kur geriau atliks praktiką jei ne pas šarą


veterano 1mln
2018-05-22
-22
Atsakyti
Na o kodel gi ne NBA jau zaide daug metu patirties turi galetu koki jaunima pamokyti kaip reik zaisti ir priprasti prie NBA. Visai imanomas varijantas o ir Zalgiriui nelabai jis ir reikalingas.
2018-05-22
+2
Atsakyti
...
pastebejau kad kai zaidzia kas zalgiri debilais tampa. sitas bicas ne isimtis 36metu o dar i nba nori konkretus dalbajobas ;D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
+13
Atsakyti
Na logikos yra, kaip Suns i trenerio vieta paeme Kokoshkova del Donciciaus, taip ir Udriha galetu paimt i suolo gala uz minimuma. Luka gali turet sunkia adaptacija NBA, kaip 19 metu, o jau Europoj viska pasiekes, atsinesa nezmoniskus lukescius, tai jei bus keleta prastu rungtyniu, tikrai gali prireikt visu imanomu mentoriu.
2018-05-22
-3
Atsakyti
x
minimalus kontraktas ar tik ne 300 tūkstančiu , gera alga už treniravimą jaunimo ir sėdėjimą ant suolo. žalgiris tokių pinigų negali pasiūlyti bet tokį darbą ir čia gali dirbti juolab, kad sakė nori būti treneriu , o kur geriau atliks praktiką jei ne pas šarą
2018-05-22
-1
Atsakyti
...
Jam daugiau sportuoti reiktu, nes kazkoks storuliukas jis man ar dietos siek tiek pasilaikyti, turi jis tu igudziu bet tai su tokiu kunu koks dabar nera rezultatu
2018-05-22
+8
Atsakyti
kunigas
As manau jam nba patogu nes sedes ant suolo ir gaus pinigu.Tas ji tenkina.Geriausios dienos praeity.Siaip gal noretusi kad liktu zalgiry

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
+4
Atsakyti
Keletą metų? Ar vertimas blogas, ar pats Beno nusvaigo? Šiaip tai nemanau, kad iš vis jam dar šviečiasi NBA.
2018-05-22
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.