Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Izraelio krepšinio lyga visgi susitarė su streikuojančia žaidėjų asociacija ir nusprendė užbaigti pirmenybių sezoną.

Vakar Izraelio lyga paskelbė, kad dėl krepšininkų streiko nutraukia sezoną, tačiau šiandien išplatino pranešimą, kad pasiekė susitarimą su žaidėjų asociacija bei čempionatą vykdys iki jo pabaigos.

Streikas prasidėjo dėl Izraelio lygos taisyklės, pagal kurią rungtynių metu komandose aikštėje turės būti po du vietinius krepšininkus.

Skelbiama, kad ši taisyklė išliks nepakitusi, tačiau gali būti pakeista nuo 2019-2020 metų sezono.

Taip pat galios taisyklė, kad komanda negalės turėti daugiau nei 6 legionierius. Jeigu ekipa registruos 4 užsieniečius, tuomet iš lygos gaus premiją, jeigu 6, tai turės primokėti.

Nuo 2019-2020 metų leistinas legionierių skaičius gali sumažėti iki 5.

Paskutinis Izraelio lygos reguliaraus sezono turas bus surengtas sekmadienį, o atkrintamosios varžybos prasidės antradienį. Finalinis ketvertas vyks birželio 11-14 dienomis.

Komentarai:
ff
who cares??? fuck basketball :D
2018-05-25
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.