Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Trevize vyko „NBA Global Camp“ stovykla, kurioje dalyvavo Arnoldas Kulboka, Deividas Sirvydis ir Matas Jogėla

  • Kulboka pelnė 15 taškų ir buvo rezultatyviausias komandos krepšininkas

  • Kitame susitikime Sirvidys surinko 4 taškus ir atkovojo 3 kamuolius
  • Matas Jogėla įmetė 2 taškus ir sugriebė 5 kamuolius

  • Stovykloje viešėjo Toronto „Raptors“ direktorius Masai Ujiri

Trevize vyko „NBA Global Camp“ stovykla, kurioje savo sugebėjimus NBA komandų skautams demonstruoja perspektyviausi tarptautiniai krepšininkai. Šioje stovykloje dalyvavo ir trys lietuviai: Matas Jogėla, Deividas Sirvydis bei Arnoldas Kulboka.

Arnoldas Kulboka

Arnoldas  Kulboka
Komanda: Kapo d'Orlando SikeliArchivi
Lietuvos rinktinė
Pozicija: SF, SG
Amžius: 20
Ūgis: 205 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Marijampolė, Lietuva

Būtent pastarajam sekėsi geriausiai. Kulbokos komanda laimėjo susitikimą 52:50, o pats lietuvis buvo vienas rezultatyviausių krepšininkų.

Kulboka per 28 minutes pelnė 15 taškų (1/1 dvitaškių, 3/7 tritaškių, 4/5 baudų metimų), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą ir išprovokavo tiek pat pražangų.

Pralaimėtojų gretose labiausiai išsiskyrė Issufas Sanonas. Ukrainietis taip pat įmetė 12 taškų, tačiau realizavo tik 1 tritaškį iš 8 bandymų.

Kitame susitikime Deividas Sirvydis atstovavo Europos aštuoniolikmečių rinktinę, kuri 53:50 palaužė iš Australijos talentų surinktą komandą.

Sirvydis per 14 minučių pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškių, 0/2 tritaškių), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir kartą suklydo. 

Lietuvio komandoje ryškiausiai žibėjo 16-metis Prancūzijos talentas Killianas Hayesas. Jis pelnė 9 taškus, perėmė 2 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Kukliausiai tarp lietuvių pasirodė Matas Jogėla. Jo komanda šventė pergalę 50:41, o lietuvis prie jos prisidėjo 2 pelnytais taškai (1/4 dvitaškių, 0/1 tritaškių), 5 atkovotais ir 1 perimtu kamuolius, tačiau 3 kartus prarado kamuolį.

Šių rungtynių nugalėtojų gretose ryškiausiai žibėjo kaimyninės šalies atstovas. Lenkas Marcelis Ponitka surinko 15 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Deividas Sirvydis

Deividas  Sirvydis
Deividas  Sirvydis
MIN: 23.48
PTS: 16 (52.42%)
REB: 4
AS: 2.88
ST: 1.88
BS: 0.13
TO: 2.75
GM: 8