Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Elinskas
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Elinskas

Pasibaigus LKL pusfinalio kovoms, Panevėžio „Lietkabelio“ puolėjas Žygimantas Skučas sureagavo į pirmenybėse suintensyvėjusias kalbas apie teisėjų darbą. 

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
9,2
Pataiko: 9,2
Taiklumas: 38,5%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Lukas Aukštikalnis

Serijoje su Kauno „Žalgiriu“ aistras pakurstęs 26-erių puolėjas socialiniame tinkle „Instagram“ pabrėžė, jog rungtynių metu visi atlieka savo darbą, o klysti – žmogiška, tačiau privalu iš to pasimokyti. 

Galiausiai ekipos turėtų koncentruotis į žaidimą aikštėje ir pašalinius bei nuo jų nepriklausiančius dalykus palikti nuošalėje.

„Vis daugiau eskaluojama tema. Atrodo, kad nė vienos ketverto rungtynės neapseina be nusiskundimo teisėjavimu. Taip, kiekvienos rungtynės svarbios ir visi norime laimėti. Visi karščiuojamės, visi klystame, bet visi darome, tai ką mokame geriausiai. Mes darome varžovų video analizes, teisėjai taip pat daro žaidėjų video analizes. Mokosi iš savo klaidų kaip ir mes.

Tad pagaliau baikime ieškoti kažkokių slaptų kėslų kitų darže, o patys atlikime savo darbą dar geriau, kad nekiltų jokių abejonių, kad rungtynių dieną visais atžvilgiais esame stipresni. Tada nekils klausimų, apie teisėjavimą, sirgalių palaikymą, salės ar net oro sąlygas. Viskas bus parašyta švieslentėje“, – rašė Skučas.

Nusiskundimų teisėjų darbu netrūko abiejų pusfinalio serijų metu. Kauno „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius už savo kalbas sulaukė ir 300 eurų baudos.

Komentarai:
Pakilo mano akyse šaunuolis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-07
-13
Atsakyti
zioplys
bonusus renkasi?
2018-06-07
-2
Atsakyti
djgaffer
Apie teisėjavimą daug kalbama,nes daug klaidų daroma.Ir dažnai net esminių,kurios neretai ir rungtynių baigčiai įtakos turi.Tai jai bus tylima,teisėjai išvis pradės savivaliauti.Taip,klysti žmogiška,bet klysti kiekvienose rungtynėse jau kaip tendencingumas atrodo.Todėl pagalvoji,kad teisėjai gal nelabai ir pažiūri savo klaidas arba pro pirštus praleidžia.Todėl ir kalbėti reikia apie tai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-07
+1
Atsakyti
Kiti zaidejai treneriai per zurnalistu klausimus viska atsako taip kaip parasyta ant lapuko. O tie kurie nuosirdziai kazka parekauja ir pasako buna nubausti ar taip turetu but?
2018-06-07
-1
Atsakyti
Siaip labai smagu kad kazkas kazka sako bet tik jau ne jam pasakoti :)
2018-06-07
+6
Atsakyti
Anonimas
Megina gerinti savo ivaizdi. Pirma pradek pats aiksteje normaliai elgtis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-06-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.